DIVAT

Öltöztesd a lábaidat és a kezeidet - a kesztyűk és harisnyák birodalma!

Szerző:
Szabó Anna
A hideg beálltával a legtrendibb kabátokat bizonyára már megvetted vagy előszedted, már csak a kiegészítők hiányoznak a teljes téli szerelésedhez. A hidegre való tekintettel ne felejts el meleg kesztyűt húzni, vagy éppen egy praktikus lábszárvédőt, mindemellett ne feledkezz meg az idén trendi baglyos gyűrűkről sem!

 

Harisnyák, és zoknik – a formás lábak titka

Télen a hűvös idő miatt, ha szoknyát húzol - mert nem szeretnél lemondani a nőiességedről - akkor természetesen elengedhetetlen darab a – jó esetben - vastag, meleg harisnya vagy zokni. A térdzoknik esetében nagy előrelépés manapság, hogy már nem ciki hordani. Azonban a télies napokon igen hűvös viselet lenne, ezért nem javasolt. A harisnyák nagy előnye főként, hogy bármilyen egyszerű szettet feldobhatnak. Vegyünk egy alap munkahelyi szettet. Ha irodai munkáról van szó, akkor leginkább a kosztümök – magasított derekú szoknyák, vagy az idén nagyon divatos fodros blúzok – jellemzőek, ha ezt a vonalat választod, ehhez mindenképpen passzol egy erőteljesebb harsányabb színű harisnya. Elsődlegesen a kosztümöd, vagy a szetted alapszínéhez igazítva válassz – bézs kosztüm esetén jöhetnek a „cukorka színek; sötétkék kosztümnél pedig maradhatsz a kéknél csak annak egy világosabb, markánsabb tónusánál. Ha azonban nincsenek ilyen kötött szabályok – mint a kosztüm viselése - a munkahelyeden, akkor a józanész határain belül szinte bármilyen színűt és mintázatú harisnyát felvehetsz! Ha mintás harisnyát húzol, akkor ügyelj, hogy a szetteden ne ütközzenek a minták!

New Yorker   Stradivarius   Mango

Lábszárvédők és kesztyűk

Az elmúlt években, és idén is oly népszerű szőrmés csizmáknak köszönhetően a szőrmés lábszárvédők is trendi darabok lettek. Szőrmét a szőrméhez! Válassz a szőrmés lábszárvédődhöz szőrmés mellényt, megbolondítva némi leopárd vagy tigris mintával – csak, hogy a szőrme állati jellegére is utaljunk - irigylésre méltó összhang fog uralkodni az öltözékeden. A szőrmék mellett pedig idén a bőr holmik is nagy helyet kaptak a divatimádók szívében. A fekete, vagy barna színű bőrkesztyű masnival pedig minden nő álma! A fekete bőrhöz igazodva fekete vagy szürke ruhákat, esetleg lakkozott cuccokat húzz, a barnához pedig a homokszíneket, és a barna árnyalatait preferáld! A kesztyűk remek kiegészítők révén rettentően jól öltöztetnek. Vegyünk egy basic szettet, fekete vagy barna árnyalatokkal, amelybe ha becsempészünk egy kis üdeséget, mondjuk egy türkizt, vagy sárgát, rögtön életre kel a kompozíciónk, és nem kell szürke kis egérnek érezni magunkat!

New Yorker   Stradivarius   Mango   Pimkie   Mango

A szerelem és természet ihlette gyűrűk

A hideg napokon sem kell elfelejtened az ékszereket. Egy embert a cipőjéről, és a kezéről lehet megítélni, így a kéz ápoltsága rendkívül fontos. Az ápolt kezeidre pedig igazán trendi gyűrűket húzhatsz. Minden egyes nap egy új divathóbort köszönt be a gyűrűknél is. Csak, hogy a cuki baglyos gyűrűket, vagy a bajuszos gyűrűket említsem. Napjaink legtrendibb darabjai pedig a 19. század végét idéző csipkézett szélű, ovális, a közepén mintázatokkal díszített elegáns gyűrűk. Mindemellett a nagy csillogó köves gyűrűk – feltűnő színekben főként, vagy éppen csillogó feketében – és növényformák, mint a rózsa. Ilyenekből biztosan a te fiókodban is lapul néhány, azonban ha még nem, akkor mars a boltba, és szerezz be néhány remek darabot!

New Yorker   H & M   Mango   Stradivarius   Bershka

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL