ANGYALISKOLA

Angyali feladatok novemberben

Szerző:
Szabó Anna
November a Nyilas hava, uralkodó bolygója a Jupiter. A Teremtő által alá rendelt angyala Adnachiel! Ismerjük hát meg a Függetlenség angyalát, és lássuk, miben lehet segítségünkre az év utolsó előtti hónapjában!

 

Egészen addig vágyunk az önállóságra, míg egy nap rá nem döbbenünk, hogy önállóságunk ugyan egyfelől szabadságot ad, másfelől azonban korlátokat emel körénk. Hiszen az önállóság nem csak szabadság, felelősség is egyben. Mérhetetlen magabiztosságra és motiváló erőre van szükség ahhoz, hogy valaki átlépje ezeket a korlátokat és a vágyait képes legyen megvalósítani. Adnachiel a függetlenség angyala segít abban, hogy elérd a célodat, minden akadályt legyőzve. Megköthetik a kezedet, lenyirbálhatják, a szárnyaidat, érezheted úgy, hogy minden körülmény és mindenki csak hátráltat, de Adnachiel magához emel és így eléd tárul a valóság: minden rajtad áll, ha igazán akarsz valamit megtalálod a hozzá vezető utat.

Köve: zafír és türkiz
Nemesféme: platina.
Színe: átmenet a kék és zöld árnyalatai között
Tűz jegy
Jelmondata: "Minden problémára létezik megoldás, és minden helyzetben van egy mondat, amely ott és akkor a legmegfelelőbb."
Uralkodó bolygója: Jupiter


Kérd és megadatik!


A Nyilassal belépünk az év végi hajrába, óhatatlanul gondolataink az Advent és a karácsony felé terelődnek. Mindenkiben megfogalmazódnak kívánságok - legyenek ezek olyan tárgyak, amikre vágyunk vagy olyan alkalmak, amiket remélünk. Ha az év végére kívánnál egy utazást, egy boldog karácsonyt a családdal, egy nagyobb ajándékot, akkor most kezdj el tervezgetni. Adnachiel mágikus hatalma széppé varázsolja az év utolsó részét. Tervezhetsz persze előrébb is, az Ő védelme alatt, ha el nem is kerülnek a gondok, de érkezésükről időben értesülhetsz és felkészülhetsz egy tervvel, hogy elhárítsd vagy megoldhasd a problémát! Különösen hasznos Adnachiel segítsége azoknak, akik folyton csetlenek-botlanak, vagy épp felelőtlenül ígérnek, vagy meggondolatlanul cselekszenek. Intő jeleire figyelve elkerülnek a ballépéseikből adódó kalamajkák.


Bátran álmodj nagyokat!


Mindazt az időt és energiát, amit így megspórolsz, arra fordíthatod, hogy valóra váltsd álmaidat. Tedd magasra a mércét, lesz, aki segít megugrani. Adnachiel gyakorlati lépésekre sarkall, így szívesen segítenek a barátaid, hiszen látványosan megváltozik az életed, ha követed Őt. Ne feledd, a fejlődés nem csak a kézzel fogható dolgok megszerzésében nyilvánulhat meg, spirituális fejlődésed Adnachiellel új dimenziók feltárására ad lehetőséget. Most jött el az ideje, hogy merészen haladj a lelkednek azokon az ösvényein, ahol eddig nem jártál. Minden negatív élmény egy gát. Ezeket most összezúzhatod és visszatérve a jelenbe, minden klasszisokkal könnyebb lesz. Adnachiel támogat a belső gátak elégetésében a lelki fejlődés érdekében, hiszen olyan pillanat soha nem lesz életünk folyamán, hogy ne lenne hova fejlődni, új ismereteket befogadni és továbbadni szeretteinknek. Belső utad feltérképezése közben mindig új lehetőségek merülnek majd fel benned, amiket követve újabb és újabb jel nyer új értelmet. Angyalaidtól kapott látnoki képességeid egyre tisztább képet adnak a múltról és jövőről egyaránt. Mindezt egybevetve: a hétköznapokban a borút és a pesszimizmust felváltja a Nyilasokra jellemző derű és megoldáskereső optimista hozzáállás!

Adnachielt hívd akkor is, ha úgy érzed, letértél a neked szánt útról. Ő lesz az, aki felnyitja a szemedet, miért tűnik pillanatnyilag minden idegennek, mintha olyan ösvényeken bolyonganál, ahol semmi keresni valód sincs. Ha nem találod a kiutat, Ő kivezet a taposómalomból és irányt mutat, merre tovább. Nyisd ki a szíved és bátran kapaszkodj belé, irány a csillagos ég, ahonnan új perspektívából nézve az életedet, eldöntheted, visszatérsz a biztonságba, vagy inkább új irányt veszel és végigviszed az álmaidat.

Ne feledd, dolgod végeztével vess számot önmagaddal, és köszönd meg, hogy segítségedre volt. Továbbá kérd meg Őt, hogy óvja továbbra is döntéseidet!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL