MÁGIA

Szeresd magad - varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Sokszor nem vagyunk kibékülve saját magunkkal. Csúnyának, szerencsétlennek, elgyötörtnek érezzük magunkat, és ilyenkor sajnos kifelé is ezt sugározzuk. De miért kell ennek feltétlenül így lennie? Ha éppen egy ilyen periódusban vagy, végezd el ezt a könnyű varázslatot, és máris másképpen vélekedsz magadról.

 

Kellékek


2 alma
1 kés


A varázslat menete


Fogj egy almát, helyezd magad elé, és vágd félbe vízszintesen a közepén. Ha helyesen vágtad ketté, megpillantasz benne egy 5 ágú csillagot. A fél almával dörzsöld át az arcodat vagy akár az egész testedet, de a hangsúly azon a területen legyen, ahol elégedetlen vagy magaddal. Ha nem a testeddel van problémád, hanem lelkileg érzed magad holtponton, akkor a homlokcsakrádat dörzsöld. Miközben dörzsölöd magad, mondd a következő varázsigét:

„Alma, Istenek szent gyümölcse, ezzel az ajándékkal
a szégyenfoltot, a csapást száműzöm a nevedben.”


Most fogd a másik almát, függőlegesen vágd ketté a tetejétől az aljáig, és az egyik felével szintén dörgöld át a problémás területet. Hagyj elegendő időt magadnak arra, hogy testileg-lelkileg ráhangolódj a dörzsölésre. Közben mondd az alábbi varázsigét:

„Szeretem és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok ma.
Tiszta test, tiszta lélek, megidézlek magamhoz!
Legyen akaratom szerint…”


Ásd el az almákat egy virág, vagy egy fa mellé, öntözd meg alaposan, és figyelj befelé. Ha mindent sikeresen csináltál, lelked megkönnyebbült, és hajlandó vagy arra, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL