DIVAT

Utcai viseletek ősszel!

Szerző:
Szabó Anna
A legújabb trendek szerint az ősz a színeké. Néhány alapruhadarabot szerezz be, amelyből aztán minden napra kreálhatsz magadnak egy egyedi szettet; így te is diktálhatod az utcai divatot! Barna, zöld, piros, és narancs – ezek a színek nem hiányozhatnak idén a gardróbodból!

 

Hódíts barnával – legyél a Föld úrnője!

A fekete mellett talán a legátlagosabbnak, de ugyanakkor a legöltöztetőbb színnek mondható a barna. A materiális, az ősz elsődleges színe, a természeti értékeket sugalló meleg barna az egyhangúsága ellenére meglepően feldobhatja a szettedet. A következő a recept: végy egy sötétbarna pulóvert, vagy kivágott felsőt, hozzá egy alkatodhoz illő szabású kék farmert, hozzá egy világosabb barna kardigánt, vagy dzsekit (esetleg egy szőrmés mellényt). Kiegészítőként pedig karkötők, nyakláncok, sálak, és az elmaradhatatlan szexi csizma! Utcai viseletként remekül működik, és biztosan sok elismerő pillantást söpörhetsz be!

New Yorker

Zölddel áraszd a nyugalmat!

Kiegészítők, vagy a ruha színeként is remekül mutat a rügyező természetet idéző zöld. Ballonkabát, pulcsi, táska, naci, bárhol előbújhat a zöld szín a szetteden. Nem kell tartani az élénkebb árnyalataitól, mindemellett választhatsz almazöldet is - idén ezen árnyalatai is trendik. A zöld színre több verzió van, hogy miként pompázhatsz benne. Húzhatsz zöld ruhát, mondjuk egy combközépig érő szoknyát, egy narancs, vagy barna sállal, barna bakanccsal, esetleg csizmával, egy blézerrel vagy kardigánnal pedig megfagyni sem fogsz!

New Yorker

Piros – Ez majd kihozza a vadmacska éned!

Szinte minden évszakban divatos lehetsz ezzel a színnel, de idén ősszel különlegesnek érezheted magad a piros rucidban. Nem kell bőkezűen bánni ezzel a színnel, ahhoz hogy kellő hatást érj el, elég, ha csak a kiegészítőkön – táskán, sálon, ékszeren, övön, vagy a cipődön éppen - feltűnik a piros. Azonban ha szereted a harsány pirosat magadon, akkor hordhatsz piros ballonkabátot, pulcsit, kardigánt, de még nadrágot, is, de jó tudni, hogy jóból is megárt a sok; ezért piros nadrághoz nem kell piros pulcsit, csizmát és kabátot húznod! Ilyenkor előkerülhetnek az örökdivat fekete cuccaid!

New Yorker   Mango

Naranccsal élénkülj a szürke hétköznapokon!

Az idei trendek nagy meglepetése mindenképpen a mandarin, a narancs megjelenése volt. Ez ősszel sem lesz másként, hordhatod a nyárról megmaradt narancssárga ruháidat! Visszacsábíthatod a nyári hangulatot az egyhangú őszi napokra, ha a vibráló narancsot választod. Ha konzervatívabb vagy, akkor csak a kiegészítődön, a táskádon, vagy a cipődön jelenjen meg a narancs, a szűzies fehér felsővel, barna nadrággal kombinálva, így egy remek utcai szettet kaphatsz! Csak kísérletezz bátran!

Mango   New Yorker

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL