SZÉPSÉG

2012 őszi hajtrend: a legdivatosabb frizurák hosszú hajból

Szerző:
Szabó Anna
Akárhányszor üsse is fel fejét a rövid haj mánia, attól még mindig a legtöbben a hosszú verziót tartják a legtöbben igazán nőiesnek. Ha úgy gondolok, ez valójában unalmas viselet, és maximum copfozni meg fonni lehet, azt is csak egyféleképpen – nagyot tévedsz!


Izgalmasnak ígérkezik ez az év vége a trendeket illetően különösen a – köröm és a – frizurák terén. Sok stílus keveredik idén, azonban az alap még mindig az egészséges sörény. Rendszeres hajvágás, megfelelő ápolószerek és hajformázók, mindig erre gondolj, amikor a hosszú haj mellett döntesz.

Az alábbi frizurák nem igénylik a profi kezek gondos ápolását, de ehhez is szükségeltetik a rendszeres igazítás, és egy jól megválasztott alapfazon. Két irányzatot mutatunk be a képeken: egyik a teljesen natúr, kócos hatást keltő, míg a másik az elegáns, rendezett frizura.

Tökéletes fürtök, puha és hullámos haj, a legjobb benne, hogy eleve többnek látszik a hajad. Az ilyesfajta dús fürtökhöz használj sütővasat, igazítsd meg az ujjaid segítségével és fixáld hajlakkal. Így rugalmas lesz!

Ha a célod a glamúros megjelenés, a stílusos fejtetőre fésült frizura, akkor kezd azzal, hogy vízszintesen kettéválasztod a sörényedet, és eltűzöd egy csat segítségével. A képek közül bármelyiket válaszd is el, mindig legyen kéznél hullámos csat, tupír fésű és hajlakk.

Ezeknek a hajkölteményeknek pont az a titkuk, hogy miközben laza és könnyed hatást keltenek, nagyon is rafináltak. Persze a rafináltság nem feltétlenül jelent bonyolultságot: néhány alátűzés, rejtett fonás csodákra képes. A lényeg, hogy merj kísérletezni, kipróbálni új dolgokat.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL