PASISZEMMEL

Hokiedzés

Szerző:
Szabó Anna
Ehhez nem kell korcsolya és sisak sem. Kesztyű végképp nem. Botból meg egy is elég. Különben sem csapatjáték. Egyéni sportág. Amit nem minden nő kedvel. Pedig csak néznetek kell. Na jó, be is szállhatok. De mindenki marad a saját térfelén…

 

Remélem, a bevezető néhány sorával kellően felpiszkáltam a fantáziátokat. Hogy miről is beszélek? Hát, a cím szerintem elég árulkodó. Úgy tartják: a hoki férfias sport. Cikkünk tárgya meg végképp az – pláne, hogy Pasiszemmel vizslatjuk itt a dolgokat. Igaz, e heti tevékenységünk közben éppen nem szeretjük, ha más is figyel. Bár… ez sem teljesen igaz így. De elég a rébuszokból, nevezzük nevén a dolgot: miért nyúlnak magukhoz a férfiak akkor is, ha van barátnőjük? Ez megint egy olyan téma, amihez nem mertem egyedül közelíteni (a jég amúgy is csúszós terep). Ismét összetrombitáltam hát a kanfalkát, és legnagyobb örömömre a feldobott labdára többen repültek rá, mint hittem. Amúgy a hokit koronggal játsszák, csak szólok. Mi, hímek, viszont nem játszunk semmivel, csak magunkkal. Minden körülmények között. És van olyan nő, akinek ez nem tetszik. Az Ő kedvükért – no meg minden más Hölgy kielégítésére – elmondjuk nektek, hogy miért szeretjük a saját kezünkbe venni a… dolgokat.

 

Botfogásért két perc kiállítás?

Egyébként lehet, hogy az egész csak tévhit? Igazából nem is zavarja a nőket, ha a pasijuk az otthon nagy magányában néha bűvöli a kígyót? Mint az életben oly’ sokszor, az igazság most is valahol félúton van. „Nekem nem volt olyan csajom, aki bánta volna, hogy ilyen dolgokat művelek” – kezdett bele állandó felszólalónk, Domi. „A szitut úgy kell elképzelni, hogy például szerdán mondtam neki, hogy ’még három napig nem látlak, nem bírom ki’. Mire ő azt felelte, hogy ’jó, addig foglalkozz magaddal, engem nem zavar”. Kedveseim, szeretjük, amikor ilyen megértők vagytok. Sajnos nem mindegyikőtök ilyen. „Szerintem ez alap, minden pali csinálja. Aki nem, az hazudik” – hirdetett ítéletet felettünk Berci. „Nekem viszont volt olyan lány az életemben, aki teljesen kiakadt attól, hogy én hébe-hóba rárántok, miközben járunk. De ez már rég volt, és a csaj is fiatal volt”. Ezek szerint a nők – a borhoz hasonlóan – a korral nemesednek. Ugyanakkor Antinak volt olyan férfi (!) ismerőse, aki kimondottan undorítónak és elvetendőnek tartotta az egyes szám első személyben elkövetett örömszerzést; de az ilyen renitensekre inkább ne vesztegessük a karaktereket.

 

Nem muszáj, csak kell

Mi inkább maradjunk Berci alaptézisénél: minden pali csinálja. Hogy miért? Talán nem is hinnétek, de sokszor ez nem több mint… „Pótcselekvés” – bólintott Anti. „Nekem általában napi egy elég ebben a műfajban, de én tudok olyan műkedvelőről, aki akár négyszer is hokizik 24 óra alatt. Aztán meg csodálkozik, hogy a nőjénél meg nem áll fel neki”. Bezony, vigyázni kell, hogy a mennyiség és a minőség ne vesszen össze. „Ezt a csajoknak nem úgy kell felfogniuk, hogy na, akkor én most megcsalom a partnerem, mert kiverem egy pornó művésznőre” – tárta még tágabbra privát szféránk ajtóit Berci. „Nálam is néha ez totál pótcselekvés. Unatkozom, és akkor felmerül, hogy mit csináljak. A net meg szinte mindig megy, így aztán ez a szó szoros értelmében kézenfekvő időtöltés”. A legprofibb válasz azonban Bencétől érkezett. „Az, hogy barátnője van az embernek, nem jelenti azt, hogy nem ránt rá néha. Úgy gondolom, a férfi csak a civilizációs normák, a ránk erőltetett, félig-meddig vallási eredetű kötelező szokások miatt monogám, az ösztönlét abszolút a poligámia irányába mutat. Ennek a késztetésnek remek levezetése, ha az ember néha könnyít magán. Semmi köze ahhoz, hogy szeretem-e a páromat vagy sem, kívánom-e vagy sem. Ez egy afféle kompromisszumos megoldás”. És még ránk, pasikra mondják, hogy képtelenek vagyunk engedni…

 

A szemed sem áll jól…

Barátomnak még további mondanivalója is akadt. „Ezt általában az összes csajom rossz néven vette, mert nem értik, miért csinálom. Ők ebből azt veszik le, hogy nem elég jók nekem, hogy igazából meg akarom őket csalni, meg hasonló baromságok. Pedig csak arról van szó, amit az előbb leírtam”. Bencénk ismételten fején találta a szöget. Arról nem is szólva, hogy Ti, nők, szeretitek „szalvétával fogós”-nak mutatni magatokat, közben meg ugyanolyan kis perverzek vagytok, mint mi. Kaphatók vagytok a romlottságra, ne is tagadjátok. Izgat benneteket. És erre tanúim is vannak! „Nekem eddig minden barátnőmnek kellett bemutatót tartanom” – mosolygott kajánul Domi. „Ők akarták látni, és imádták nézni!”. Berci sem maradt adós, rögtön csatlakozott az előtte szólóhoz. „Nálam is volt olyan, aki kérte, hogy csináljam a szeme láttára. A mostani csajommal többször is közösen néztünk pornót, és maszturbáltunk egymás előtt. Mindkettőnk számára izgató volt ez”. Szóval lányok, lehet játszani az ártatlant, csak teljesen felesleges. Minket nem lehet átverni. És akár még olyan dolgokra is ráveszünk Titeket, amikről nem is hittétek, hogy valaha megteszitek.

 

Nincs mit rejtegetned

Ha távol vagyunk egymástól, egy kis telefonszex nem megvetendő. Mellé szorosan felzárkózott modernebb változata, a chatsex, ami webkamerával még izgalmasabb. Hátránya, hogy közben gépelni kell, ami egy kézzel kicsit lassú. Ezek bizony mind páros elfoglaltságok. Azaz nem működne a nők nélkül. A bevállalós nők nélkül. Akik partnerek a fentiekben. Akik adott esetben a különlegesebb kívánságainkat is teljesítik. Mert a hoki nem csak az erősebbik nem sportja lehet. Mi több: látványnak sem utolsó. De ehhez azért – úgy tűnik – kivételesen szerencsés férfinak kell lenni. „A csajok valahogy nem szerették előttem csinálni” – húzta el a száját Domi. „Valószínűleg gátlásosabbak. Pedig annál kevés izgatóbb dolog van, mint nézni egy csajt, ahogy magához nyúl”. Anti ugyancsak pechesnek vallotta magát, mivel ő is kimaradt ezekből az élményekből, viszont Berci és én elégedetten nyugtáztuk, hogy vannak Hölgyek, akik mindenre kaphatók. Amit nagyon tudunk értékelni. Egy nőnek ugyanannyi joga van az élvezethez, mint nekünk. És ha épp nem vagyunk kéznél, legalább a kezetek legyen kéznél. Végszóként azért leszögezném: a páros sportoknak nincs párja a világon!

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL