DIVAT

Hűvösben is miniben!

Szerző:
Szabó Anna
Amikor elbújik a nap, lehűl a levegő, akkor már a zsigereinkben is érezzük a télies idő közeledtét. Ilyenkor a szokásos ruhadarabokhoz nyúlunk: meleg pulcsi, meleg nadrág - teljesen bebugyolálva nőies vonalainkat. Hordhatunk azonban a zord napokon is minit – bármennyire is fázunk a gondolattól. Csak szerelkezzünk fel harisnyákkal, cicanadrágokkal, meleg csizmákkal!

 

Miniszoknyákat elő!

A nyári minijeidet ne rakd el a szekrény aljára, hiszen a hűvösebb napokon is nyugodtan felveheted. Ijesztően hangzik biztosan, de csak egy jó harisnya, vagy cicanadrág kérdése az egész. Az őszies, télies egyhangú napjaidat feldobhatod a nyár nyüzsgő hangulatával, és vibráló színeivel. A dögös csizmák pedig tovább fokozzák női bájaidat!

Mayo Chix   Magenta

Tunikák télies köntösben!

Nincs praktikusabb ruhadarab egy tunikánál, így ha nem szeretnéd túl bonyolítani a szettedet, akkor dönts a tunikák mellett. Nemcsak nyáron, hanem már ősszel vagy télen is, hiszen a pulóver és a tunika összevegyített verziójában nem kell fagyoskodnod. Nem mellesleg pedig irtó dögösen áll egy laza combközépig érő tunika/pulcsi egy cipőcsodával! A testhez simuló darabok kifejezetten ajánlottak a vékony derekú lányoknak, de az úszógumival áldottak se búslakodjanak, egy jó helyre csatolt öv, és - a magas sarkaknak köszönhetően hosszított - formás lábak elterelik majd a figyelmet a problémás részekről.

Mayo Chix   Magenta

Harisnyák és az üvegcipellők

A már sokat említettek harisnyák, és cicanadrágok ezekben a zordabb hónapokban alapkellékei lesznek a ruhatárunknak. Fontos, hogy minden basic színt szerezzünk be ezekből. Cicanadrágból a gardrób tartalmához mérve vásároljunk az alapszínekből, továbbá, a pasztell, fekete, fehér, szürke színek is elengedhetetlenek. A harisnyákból pedig a fekete, fehér, és a barna árnyalatait érdemes beszerezni, a különböző vastagságokban. Ami a cipőket illeti idén magassarkakból most sem lesz hiány, na de ki szeretné nyakát törni egy esős napon? Ezekre a napokra szerezz be a bevásárló körutadon néhány sportcipőhatású bakancsot, és a meleg bundás boka vagy térdig érő csizmákat se felejtsd ki a sorból!

Salamander   Cipőpláza   La Papaya Fashion

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL