SZÓRAKOZÁS

Ezel titkos élete

Szerző:
Szabó Anna
Sokunk szívébe belopta magát Ezel, vagyis Kenan Imirzalioglu, akit azóta is hiányolunk… Talán akkor sem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, leginkább miatta kezdtük el nézni azt a bizonyos török sorozatot.

 

Mondhatni az Ezelt alakító, Kenan Imirzalioglunak papírja van róla, hogy a világ legszebb pasija, ugyanis 1995-ben elnyerte A Világ Legjobb Férfimodellje címet.

Az 195 magas színész-modell egy Ankarához tartozó faluban látta meg a napvilágot még 1974-ben, innen 12 évesen költözött el egyenesen a fővárosba, hogy tanulmányait itt folytathassa. A helyi műszaki egyetem matematika szakán végzett, és sokáig kosárlabdázott, ami mondjuk adottságait tekintve egyáltalán nem meglepő.  

Igaz édesapja mindig is földműves volt, de művészeti szakon végzett. Ő látta meg benne azt a bizonyos pluszt, amire először egyetemi cimborái, majd a modellügynökségek, végül a filmes szakma felfigyelt. Állandóan azt hajtogatta:

„Neked bizony tovább kell tanulnod fiam, mert hamarosan eljön az a nap, amikor ez a falu már túl kicsi lesz számodra.” 

 

Elsőként az Őrült szív (Deli Yürek) című sorozat főszerepét osztották rá hazájában, ami a pletykák szerint ott még az Ezel sikerét is felülmúlta. Hazájában híres szerénységéről, és arról, hogy magánélete titkait féltve óvja. De azért számára is az volt az első, hogy az utcán azt figyelje, mennyire ismerik fel az emberek, és miként reagálnak megjelenésére. Aztán egy nap egy fiataltól rózsát kapott az utcán, megköszönve egy sorozatban nyújtott alakítását. Máig őrzi lelkében ezt a pillanatot, az akkor még kezdő, ifjú színész egész hozzáállását pályájához megerősítette.

 

Hölgytársainknak van egy jó hírünk: Kenan Imirzalioglu (állítólag) facér, nőtlen, és az elkövetkezendő tíz évben nem is szeretne komoly kapcsolatot. A méz és a húsos, fűszeres ételek mellett rajong az intelligens, ápolt nőkért…

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL