ANGYALISKOLA

Amikor padlóra küld a sors...

Szerző:
Szabó Anna
Folyamatosan feszegetjük a teherbírásunk határait. Mindent elkövetünk, hogy a boldogok legyünk, amihez az kell, hogy dolgaink a tervek szerint alakuljanak. Mégis, egy szakítás, egy elégedetlen ügyfél, mind-mind személyes kudarc, ami padlóra küld, ahonnan minden sötétnek és fenyegetőnek tűnik.

 

Még a mindennapos apróságok, mint a gyerekek ellátása, munkába menetel - vagy épp vacsorát varázsolni az asztalra is -, dupla annyi idő, ha közben a bajainkon járatjuk a gondolatainkat.

Kihez fordulhatunk bátorításért, útmutatásért?

A problémák forrása nem egy esetben az, hogy túlságosan sokat adsz magadból, mindenkinek segíteni szeretnél, akiben bármiféle nyomorúságot, kiszolgáltatottságot vélsz kifejezni. Sok esetben a végén rájössz, hogy a kis ujjadat nyújtottad, és már perlekedni kell a karodért, kihasználnak, pusztán azért, mert mindig többet és többet követelnek, mint amennyit te adni akartál. Ilyenkor hívd Mihály arkangyalt és kérd, segítsen tisztázni a félreértéseket, és terelje a dolgokat vissza az eredeti mederbe. Segítségével sikerül beláttatnod a környezeteddel: az, hogy segítesz, nem lehet egyenlő azzal, hogy kihasználnak.

Gyakorta a magunkban hordozott feszültségek megmérgezik azokat a pillanatokat, amik arra hivatottak, hogy örömmel, elégedettséggel, boldogsággal töltődjünk fel belőlük. Féltjük a szerelmünket egy harmadiktól, elorozzák a sikereinket a munkahelyünkön, vagy egyszerűen egy zseniális felfedezést képtelenek vagyunk úgy megosztani a körülöttünk élőkkel, hogy ők is megértsék. Ilyenkor Gábriel segítségére és támogatására van szükség, az Ő tisztán látásával, az Ő szemén keresztül rájöhetsz, mi módon állíthatod helyre a békét a kapcsolataidban - legyenek azok magán, vagy üzleti jellegűek.


Ne engedd, hogy a fejed felett sokasodó problémák az egészségedet veszélyeztessék. Ha annyira későn veszed észre, hogy túl nagy a nyomás rajtad, hogy az már valami betegség formájában jelentkezik, akkor lesz szükséged Rafael arkangyal erejére és tiszta energiájára. Ha már beütött a krach, és orvosra van szükséged, Rafael támogatása segíthet. Ám ne feledd, ne állj meg, amikor a gyógyulás útjára léptél, fogadd meg a jeleket, amiket kapsz, és próbálj egészségesebben élni. Ezt a váltást pedig terjeszd ki a lelkedre, és gyomláld ki, takarítsd ki az életedből azokat a dolgokat, személyeket, akik a problémáidat okozzák.

Boldognak lenni nem önzés, hiszen a boldogságod sugárzik és megsokszorozódik azokban, akikkel kapcsolatba kerülsz! Ezért akármennyire is padlóra küld az élet, mindig gondolj szeretettel Muriel arkangyalra, aki azon munkálkodik, hogy azokkal legyen tartós kapcsolatod, akik szeretnek és megbecsülnek. Ő felránt téged a padlóról pusztán azzal, hogy szeretettől meleg fényével átjárja a lelkedet, és átmelegít. Felnyitja a szemedet, és átsegít a nehézségeken.

Amint sikerül meglátni a fényt és elindul valami pozitív változás az életedben, ideje Uriel arkangyalt hívni és kérni, vértezzen fel erővel és előre látással, hogy a már rendbe hozott lelked ne támadhassa be újra, és ne uralhassa semmi negatív energia. Ő eltölt téged őszinteséggel és könnyebben mondasz majd nemet olyan közeledésekre, amikben pusztán veszteségeket szerezhetsz, mert mindig lesznek, akik újra és újra megpróbálnak kihasználni, akik leszívják az energiádat vagy pusztán eszköznek tekintenek majd a saját céljaik elérésében.

Ne feledd, ha felismerted a problémát, mindig lesz, aki a saját őrangyalod mellett is segítségedre siet, pusztán törekedj a probléma gyökerének megtalálására. Fogalmazd meg okosan és pontosan a vágyaidat és angyalaid megadják a hajtóerőt ahhoz, hogy elérd a céljaidat. De ha eljutsz odáig, ahova vágytál, állj meg egy pillanatra és gondolj rájuk hálás szívvel.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL