SZÓRAKOZÁS

Gabriela Spanic titkos élete

Szerző:
Szabó Anna
Lehet, hogy csak a plasztikai sebészek kiváló munkájának köszönhető, de nehéz nem észrevenni azt az elemi kisugárzást, ami Gabriela Spanicból árad. A lassan inkább negyven, mint harmincas Szappanopera Királynő igazán mozgalmas életet tudhat maga mögött.


Büszkén mesél huszonhárom éve tartó karrierjéről, mégis valahol a szavak között megbújt egy régi vágy. Mindig is legfőbb óhaja volt, hogy színészi teljesítményére szorítkozzanak, erre utal az is, mikor a szakmába kerülésének pillanatát úgy jellemezte „megjelentem, mint egy szép váza”. Mozifilmben nem láthatták a rajongók, mivel a szerepajánlatok többsége túl sok meztelenséget kívánt meg vagy épp nem volt elég színvonalas a forgatókönyv. Határozott elutasításban volt részük a korábbi modellkarrier és pikáns fotói ellenére. Mivel egy szépségversenynek köszönheti a színészi pályájának indulását, úgy gondolták, mindenre kapható a sikerért. De azt már hajlamosak elfelejteni, hogy mindezt éppen a színésznői ösztöndíj elnyeréséért tette. Pontosan harminc kilótól szabadult meg a siker érdekében, ami annyira eredményes volt, hogy éppen a legjobb test kategória győzteseként került ki.



Gabriela Spanic valós ikertestvérével

 

Az élet utánozza a filmet, vagy fordítva?

Saját magát egyébként kitartónak és büszkének vallja. Sosem felejti el családja történetét, azt hogy miként menekültek horvát nagyszülei 1947-ben Venezuelába. Ráadásul élete sokszor bővelkedett olyan eseményekben, mely vetekedett némely nagysikerű szappanoperájával. A világ egyik legnézettebb sorozatával a Paula és Paulinával ugyanis a rajongók mellett az őrültek szintén beszivárogtak mindennapjaiba. Így történhetett, hogy a látszólag talpraesett, kedves, csinos asszisztense éveken át őt és családját folyamatosan mérgezte. A hölgy utólag csak 8 év börtönt kapott, mivel a szakértők beszámíthatatlannak minősítették, és nem tudták bebizonyítani a család többi tagjának mérgezését. Valószínűleg emiatt is döntött a pár évig történő hallgatás mellett a világsztár. Addig idejét gyermekének, valamint a valós ikertestvérével létrehozott cégével töltötte. Természetesen a latin sajtó az ő kapcsolatukat is kikezdte, épp ezért még féltőbben óvja magánélete szentségét.

„Csak szenvedéllyel érdemes élni"

Persze, arról sem feledkezhetünk meg, hogy leginkább a rajongók szeretete teszi boldoggá. Szerelmi életéről meglepő nyíltsággal beszélt: „Az első szerelmem elhunyt. Igazi, mély kapcsolat volt köztünk, ahogy az elő van írva. Szenvedélyes és mély szerelem volt életem első szerelme. (…)Több más kapcsolatom is volt olyan férfiakkal, akiket örökre a szívembe zártam. Ezek a szerelmek mély nyomot hagytak az életemben, de az első szerelmem örökre a lelkemben ég. Jó és korrekt férfiak álltak mellettem, de olyanok is akadtak, akik színleltek, elhitették velem, hogy mindig tisztelni fognak, nőnek érezhetem magam mellettük. Elhittem, hogy álomba illő kapcsolatban élek, hogy Isten áldása van rajtunk… de aztán…”

Valószínűleg akad majd olyan, akinek túl szirupos lesz az előbbi nyilatkozat, de úgy tűnik, Gabriela Spanic életét tényleg ez járja át. Az egyik internetes lap magyarországi látogatásakor arra a kérdésre, vajon megismerhető Latin-Amerika a telenovellákból, szerepéhez igazán illó választ adott: „A telenovella része Latin-Amerikának, hiszen ott született. A nemzetközi nyelv a szerelem, amelynek nincsenek határai. Ez lehet a telenovellák üzenete a világnak.”

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL