ANGYALISKOLA

Angyali feladatok októberben

Szerző:
Szabó Anna
Október a Skorpió hava, uralkodó bolygója a Plútó – a titkok bolygója. A Teremtő által alá rendelt angyala Barakiel! Ismerjük hát meg Őt - Barakielt – az isteni világosság angyalát, és tudjuk meg, miért és mikor fordulhatunk hozzá!

 

Sejtelmes ködbe burkolóznak már a reggelek, de a felkelő nap arany sugarai huncutul játszanak a lassan bíborosra váló lombkoronán. Mintha tréfát űzne velünk a természet, meleg fények mindenütt, pedig a skorpió havába léptünk, minden az elmúlásra készül. Most kell igazán a skorpiók hihetetlen ereje, kitartása, hiszen rengeteg feladat vár minden élőlényre, hogy felkészüljön a hosszú, sötét és hideg télre.

Színe: a víz színei - a kék és a öld legtisztább árnyalatai
Földjegy, uralkodó bolygólya a Plútó
A Skorpió jelmondata ez is lehetne: Ami nem öl meg, az erősít

Használd ki az októbert és koncentrálj azon feladataidra, melyeket magad előtt tolsz, csupán azért, mert idáig féltél bevállalni őket. Pusztán azért, mert nem tudtad reálisan felmérni a feladat súlyát, vagy túl kockázatosnak találtad. De ebben a lassan komorba forduló időben, ideje egy kis örömnek, szerencsének és vidámságnak… Barakiel ugyan komoly támogatást nyújt fontos ügyekben, de ha keresed, akkor segít megtalálni a humort, az örömöt, sőt, utadba vezérli a jó szerencsét is! És itt az ideje annak is, hogy - közeledvén az emlékezés napja - a lelkedet is felkészítsd a találkozásra elhunyt szeretteiddel, vagyis az emlékeikkel.

Kérd és megadatik!

Az idő pénz, a legnagyobb veszteség pedig az, amikor bizonytalanok vagyunk, és halogatjuk a döntéseinket! Amikor úgy érzed, egy feladat meghaladja a képességeidet, és ezzel kockáztatod a sikert, hívd Barakielt, aki segít a jó döntés meghozatalában. Az is előfordulhat, hogy szükséged lenne valakire, aki támogat - ez esetben ő az utadba sodorja az illetőt! Megkapod a szükséges jeleket akkor is, ha valamit nem vettél számításba, és így lehetőséged lesz javítani az ügy kimenetelén. Ne pazarold az időt, inkább fordulj hozzá!

Amikor úgy érzed, sikertelenséged oka pusztán a jószerencse hiánya, akkor is ő lehet segítségedre. Előfordulhat, hogy belekeveredsz egy pechsorozatba, ami nem tragédia, de olykor bizony rém bosszantó lehet. Hiszen ha folyton késel, minden kihullik a kezedből, időnként elszólod magad, amikor jobb lett volna csendben maradni, az lehet pusztán balszerencse. Amikor azonban ez már nem vicces, hanem elkeserítő, állj meg egy pillanatra és kérdezd meg őt, ugyan miért zúdul ez most a nyakadba, és mi módon rázhatnád le magadról. Barakiel érdekes dolgokra vetíthet fényt, és átsegíthet ezeken a nehéz pillanatokon.

De Barakiel lesz az az agyal, aki háborgó lelkedet lecsendesíti ebben a hónapban, hiszen óhatatlan, hogy időnként felmerülnek új és új kérdések, problémák. Ezek sokszor nem akkor és ott fontosak, pusztán a lelki fejlődésed folyamatában bírnak jelentőséggel. Október - ez a csendes, komor időszak - pont a legjobb arra, hogy Barakiel segítségével elővedd, és újra megvizsgáld őket. Adj időt magadnak arra, hogy a lelked is táplálkozzon új élményekkel, és fontos érzésekkel feltöltődjön.

Légy bátor!

Barakiel védőszárnyai alatt nézd kicsit kritikusabb szemmel magad és a környezetedet egyaránt. Ne keress csomót a kákán, de használd ki a segítségét és bátorítását és tisztázz minden olyan kérdést, ami mostanában foglalkoztatott, de nem mertél szembe nézni vele. Így lehetőséged lesz új fényben látni bizonyos dolgokat, sőt! Magad mögött hagyhatod a félreértéseket, sérelmeket, amik esetleg beárnyékolják az életedet!

Ne feledjük, októberben felerősödnek a misztikus világ jelei, üzenetei

Kapcsolataink visszaköszönnek a múltból, egy anyagtalan világból, ahova mi magunk is tartunk - bármennyire is félünk tőle! Barakiel ereje és hatalma bátorságot ad ahhoz, hogy merjünk bepillantani… üzeneteket felismerni… ki nem mondott szavakat a szélbe súgni.

Kérj, várj és fogadd el azt, amit Barakiel és a többi angyal pusztán a hitedért cserébe, segít neked. És ne feledd: amint megoldódott a problémád, állj meg egy percre, és köszönd meg szíved minden melegével Barakiel segítségét, közbenjárását!

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL