SZÉPSÉG

Meghökkentő szépség

Szerző:
Szabó Anna
Évszázadok óta a legmegdöbbentőbb dolgokat vagyunk hajlandóak eltűrni, csak hogy szépségünket minél tovább megőrizzük, rosszabb esetben megteremtsük. Legyen az szag, állag… vagy bármi más, ami a következő alapanyagokhoz köthető, az biztos, hogy nem lenne elég bátorságunk kipróbálni őket.


Ezúttal csak a számunkra is meglepő alapanyagokat vettük sorra, így például a mélepényből készült szépségelixírt és a kígyómérget elvetettük, de azért maradt „csemege” bőven…

 

1. Fülemüle ürülék

Először azt hittük, vicc, de nem. Japánban használták a fülemüle ürülékét porrá őrölve, majd megfelelő mennyiségű folyadékkal felhígítva a gésák és kabuki színészek, hogy letöröljék, és ezzel mintegy regenerálják a fehér sminket arcukról. Semmiképp nem ajánljuk kipróbálásra, mert természetesen ez az aminosavakban gazdag keverék, előtte megfelelően sterilizálva lett, majd miután eltávolították a toxinokat finom porrá őrölték.

 

2. Kissé hangyásak

Szintén a japánok tehetnek a hangyák fejbőrön történő alkalmazásáról. Kicsit úgy működik, mint az arc hámlasztása: fej bőrébe masszírozva a hangya kivonata eltűnteti az elhalt bőrt, és visszaállítja annak egyensúlyát.

 

3. Állati férfias kondicionálás

Állítólag Londonban egy bizonyos szarvasmarha-féle spermáját használják a haj kondicionálására. A „Viagra a hajra” nevű félórás kezelés (átszámítva) húszezer forint körüli összegre rúg, és hihetetlenül fényes hajzuhatagot ígér cserébe. Feltalálója szerint a titok a szarvasmarhák táplálkozásában van, nevezetesen nekik adott katera gyökérben.

 

4. Sertés placenta

Igaz, az emberi méhlepény szépségápolási termékként történő alkalmazását elvetettük, mert azt már mi is túl perverznek találtuk, de itt van a legújabb csodaszer, ami sertésből készül. A harmincezer forintot érő kis tégelyben megbúvó krémet, már Madonna, Jennifer Lopez, Eva Longoria is nagy lelkesedéssel használja. A hírek szerint az arckrém után a termékpaletta tovább bővül pakolással, hajzselével, különböző szérumokkal…

5. Bőr Póker, dermaroller

A képet elnézve hirtelen a középkorban találtuk magunkat, és lelki szemeink előtt nyomban ott termett egy hóhér. Állítólag valódi áttörést jelent a bőr regenerálódásában, köszönhetően a görgőkön található apró tüskéknek. Ezek enyhén rezegve végiggurulnak a bőrön, így megtöri annak szerkezetét, és felfedi az új bőrt alatta. Összehasonlítva a kémiai hámlasztással a tüskés henger – állítólag – valóban csökkenti a hegeket és a foltok. Az alapötlet szerint a bőr természetes gyógyulási folyamatát kell beindítani.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL