ANGYALISKOLA

Vértezd fel magad őszre angyalokkal!

Szerző:
Szabó Anna
Még tart a nyári barnaság, de a csípős hideg reggeleken már látni a leheletünket a levegőben. Visszaszoktunk a munkába, a piacokon a nyári gyümölcsöket felváltják a télálló csemegék! Bizony, a természet aludni készül, a nappalok rövidebbek, az éjszakák minden nap 2 perccel hosszabbak lesznek!

 

Ideje a szervezetünket felkészíteni a hidegebb időre, a kevesebb fényre és a vírusok támadására! Nagyanyáink ilyentájt gyűjtötték a csipkebogyót, kezdték eltenni a savanyú káposztát, vagy épp aszalni a kemence tetején a szilvát. Mind-mind az immunrendszert volt hivatott támogatni, a betegségek elleni harcban. De tudták azt is. kihez fohászkodjanak, ha a gyerek megfázott a hideg hajnalon iskolába igyekezve, vagy ha valakit baleset ért a munkája során. Vértezd fel magad te is az őszre, de ne feledd, angyalaid most is figyelnek, és melletted állnak, ha szükséges.

Hogyan kérhetsz segítséget, támogatást angyalaidtól?

Auretiel a gyógyítók és a gyógyulás angyala. Védőszárnyai alatt hamarabb gyógyulnak a test és a lélek sebei. Hiteddel magad mellé állíthatod akkor is, ha az orvosod egy problémára nem találja a megoldást. Auretiel jelei elvezetik a megoldáshoz anélkül, hogy tudna róla, honnan kapott égi segítséget, de akkor is kérheted a segítségét, ha hosszasan kellene várakoznod egy vizsgálat miatt. Auretiel átsegít a gyógyulás nehéz folyamatán, segít elviselni a fájdalmat, a lázat a csüggedést és kitart melletted, míg újra egészséges leszel. Mindannyian azt szeretnénk, ha soha nem fogyna el az erőnk, ha reggel frissen és tettre készen ébrednénk, végigpörögnénk a napot, majd jóleső fáradtsággal, és örömmel bújnánk ágyba. Mondván, kihoztuk magunkból és a napunkból a legtöbbet, amit lehetett, és ugyanezt szeretnénk látni szeretteink kapcsán is. Őrangyalaink pontosan ezt szeretnék, és ebben is mellettünk állnak, csak kérni kell, hogy energiáikkal gyógyítsanak minket, ha szükség adódna rá.
 

Gyakran felmerülő kérdés, hogy tudásunkkal mire megyünk, ha olyan személyt szeretnénk segíteni a gyógyulásban, aki abszolút hitetlennek vallja magát? Nos, őrangyala neki is van, pusztán nehezebb a dolga, mint a miénknek… így kérhetjük Auetielt, hogy támogassa annak az őrangyalnak a gyógyító munkáját, aki a barátunk gyógyulásán fáradozik, vagy küldjünk energiát, ha egy szerettünk fekszik valahol a műtőasztalon!

A test betegségei legtöbbször a lélek bajait tükrözik

Egy egyszerű megfázás lehet az esti kocogás miatt, ha nem öltöztünk fel megfelelően, de mindenképp érdemes elgondolkozni azon, miért engedte az immunrendszerünk, hogy a vírusok, vagy bacilusok eluralkodjanak a megbetegedett testrészünkön? Talán fontos beszélgetés előtt állsz? Amihez esetleg nincs is kedved? Őrangyalod akkor is segíthet, ha testi betegségben szenvedsz, vagy amikor érzelmileg, lelkileg nem érzed túl jól magad. Pusztán az a titok, hogy legalább magunkhoz és angyalainkhoz legyünk maximálisan őszinték! Ehhez a legjobb egy kis meditáció, akár már akkor, ha azt érezzük, hogy „bujkál bennünk valami”!

Keress egy nyugodt sarkot, lazítsd meg a ruhádat, és próbálj kicsit befelé figyelni - akár a gondolataidra vagy a beteg testrészedre. Derítsd fel a baj okát! Ha a lélek okozza a betegséget, akkor kérj arra segítséget angyalodtól. Ha konkrét betegséged, sérülésed van, akkor koncentrálj arra, és kérd angyalodat, hogy a gyógyító energiáit ő is koncentrálja arra a területre. Ha egy barátod, szeretted beteg, akkor őrá irányítsd a figyelmedet, és kérd Auretielt, hogy energiáit adja az ő őrangyalának és gyógyítsák együtt!

Próbálj teljesen ellazulni, engedd a szívednek, hogy megnyíljon, ha kell, most engedd el azokat a félelmeket, fájdalmakat, amik a betegséggel függenek össze! Ne gondolkozz, pusztán fogadd el a segítséget, és higgy az angyalok gyógyító erejében. Amikor úgy érzed, egy kezelésre ennyi elég volt, akkor lassan térj vissza a jelenbe és köszönd meg a segítséget, amit kaptál a gyógyulásodhoz!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 


 

ősz angyalok angyaliskola
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL