ÁLLATI CUKISÁGOK

A te kutyád is lehet híres!

Szerző:
Szabó Anna
Évről évre egyre többen várjuk a Spánielek Karácsonyát, ahol az egyik szenzáció a következő évre kiadott Spániel Naptár! A naptár - reményeink szerint - 2013-ban is ott lehet a spánielekért rajongók otthonában, munkahelyén és mindenhol, ahol olyanok élnek, dolgoznak, akiknek hozzánk hasonlóan a spániel a szívügyük. Te is szeretnéd, hogy a spánieled híres legyen?

 

Ha szeretnéd, hogy 2013-ban a te spanid is szerepeljen a naptárban, nincs más dolgod, mint feltúrni a számítógépedet, és elküldeni a képét! Ne feledd, ami nekünk öröm és büszkeség, az a mentett spánieleknek étel, gyógyszer, orvosi kezelés, tűzifa és minden egyéb, amire ahhoz van szükségük, hogy árva kutyából egy boldog gazdis spánielt varázsoljon belőle a Spániel Fajtamentés csapata.. Sőt ennél sokkal több, hiszen nagyon sok idős vagy beteg kutya már bizton élete végéig "közös" kutya marad, nekik minden adományra cserélt naptár egyenlő az élettel.

Ha szeretnél segíteni, azt sokféle képpen megtehetd, de most cserébe a spánielek is tudnak adni nektek valamit, nevezetesen azt, hogy része lehettek fáradságos, munkájuknak és adományotokért cserébe ennek tanúbizonyságára a kedvencetekkel díszített naptárra jegyezhetitek fel 2013 legfontosabb eseményeit!


Ha kedvet kaptál, ne habozz!


Küldj egy fotót te is a spanielmentes2011naptar@gmail.com címre. Legyen ez a kedvencedről készült fotó az idei legjobb, legédesebb, legviccesebb. Lehetőleg nagy felbontásban, és október 10-ig küldd el, hogy biztosan szerepelhessen a Spánielmentés 2013. naptárában. Kérjük, az emailben feltétlenül add meg a pontos címedet, hogy ha a naptár elkészült, tudják, hova postázhatják neked.

A naptárakban való megjelenés - ami tartalmaz egy darab naptárat, normál postai feladással - 1500,- Ft. Minden plusz példány ugyanennyi adományért cserébe rendelhető. Ha úgy gondolod, hogy a Fajtamentés valamelyik rendezvényén vennéd át a saját példányodat, kérjük, ezt jelezd előre, ebben az esetben az adomány összege 1200,- ft/db.

A számlaszám, ahova a naptár árát utalhatod:

Unicredit Bank 10918001-00000098-44870000,
A jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület.


Köszönjük!


A Spániel Fajtamentés mindenkinek farokcsóválgatásban gazdag, boldog napokat kíván!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL