SZÓRAKOZÁS

Írni mindenki tud! Akkor mit kell ezen tanulni?

Szerző:
Szabó Anna
A Magyar Író Akadémia hazánk legolvasottabb szerzőit kérte fel, árulják el titkukat, mi kell az olvasónak? Legyen szó üzleti ajánlatról, szakcikkről vagy szépirodalmi alkotásról, megfejthető a rejtvény, hogyan akad horogra az olvasói figyelem.

 

A Magyar Író Akadémia hazánk legolvasottabb szerzőit kérte fel, árulják el titkukat, mi kell az olvasónak?

Legyen szó üzleti ajánlatról, szakcikkről vagy szépirodalmi alkotásról, megfejthető a rejtvény, hogyan akad horogra az olvasói figyelem.

Szépíró mesterkurzus indul!

A Szépíró mesterkurzuson lehetőség nyílik az irodalom professzionális művelőivel való találkozásra, az íráskészség fejlesztésére, valamint a szépírói ambíciók értő, fejlődést segítő közegben való gyakorlására.

A Női Portál olvasóinak jelentős kedvezményt adunk!

Bővebb információ a kurzusról »

 

A MESTEREK:
Berg Judit / Darvasi László / Dragomán György / Grecsó Krisztián / Háy János / Jókai Anna / Karafiáth Orsolya / Konrád György / Kornis Mihály / Kukorelly Endre / Lackfi János / Lator László / Márton László / Nádasdy Ádám / Szabó T. Anna / Szilágyi Ákos / Tóth Krisztina / Turczi István / Zalán Tibor

A Magyar Író Akadémia nem hagyományos egyetemi képzést indít. A Szépíró mesterkurzuson mesterségbeli tudást, írói technikákat és módszereket sajátíthatnak el hallgatóink, és mindezek mellett megismerkedhetnek a kortárs irodalom nagyjainak életpályájával, írói műhelytitkaival.

Az első szemeszter előadásai az íróvá válás folyamatáról, az írás születéséről és kulisszatitkairól, a személyes életútról, tapasztalatokról szólnak. A hallgatók folytathatják tanulmányaikat a mesterkurzus második szemeszterén, mely kisebb létszámú csoportokkal indul, és az oktatás gyakorlatcentrikus szemináriumok keretében zajlik, kortárs írók vezetésével. Itt már a Magyar Író Akadémia hallgatói mutathatják meg: ők hogyan írnak!

A mesterkurzus felnőttképzési és pedagógus-továbbképzési akkreditációval rendelkezik!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL