DIVAT

Pulcsik és kardigánok - készülj a zord napokra!

Szerző:
Szabó Anna
Idén ősszel sem lesz oka panaszra a női nemnek; divatos holmikból, új divathóbortokból, vagy klasszikus darabokból nem lesz hiány. A hűvösebb időnek, no meg az ősznek köszönhetően ideje felkutatni a legtrendibb pulcsikat és kardigánokat! Néhány tipp, hogy mit hordj idén:

 

Pulóverek – ápol és eltakar

A borús napokon jól jön, ha a teán kívül egy meleg pulcsi is felmelegít. Nem mellékes, hogy az a pulóver – nő révén – divatos és szemeket odavonzó is legyen! Egy valamit tudnod kell az idei trendekről. A farmer pulcsival kombinálva már a múlté, nem túl nőies, sőt slampossá vált, így a tervezők és a divatfanok is másféle módon igyekeznek beilleszteni öltözékükbe a meleg pulcsikat. Újdonság, hogy hordhatsz magasított derekú szoknyával pulcsit, anélkül, hogy cikinek éreznéd; betűrve, vagy ha szereted a derekad, vagy a csípőd hangsúlyozni, akkor egy kötővel, vagy övvel is feldobhatod! Hordhatsz combközépig érő pulcsit is, amihez egy dögös harisnyát, és szexi csizmát húzva eszelős randi szerelést kaphatsz! A lazább, aszimmetrikus szabású pulcsikkal sikkes lehetsz! Az ősz divatszíneként megjelenik a kék és zöld, sárga, lila és ezeknek vibráló árnyalatai, amelyek a nyári vidámságot csempészik vissza a hűvös, esős napokra!

Mayo Chix   Magenta   H & M   New Yorker

Kardigánok - „nagymamiból dögös nővé”

Sokan ódzkodnak a kardigán viselésétől, mert nagymamisnak érzik, vagy csak nem tudják, milyen ruhákkal kombinálják. Ebben a kora őszi időszakban még viccet űz velünk az időjárás atekintetben, hogy a nap és a felhő folytonos harcban van egymással, így nehezen tesszük le a vastagabb holmikat. A kardigán praktikus darab, mert ha melegebbre fordul az idő, könnyen megválhatsz tőle, anélkül, hogy összeborzolnád a szépen megigazgatott tincseidet. Ezekből először általában a „basic” darabok javasoltak beszerzésre; az alapszínekkel rendelkezz, a sárga, narancs, kék, zöld, piros, fekete, fehér, lila, pink, ezeket szerezd be, utána pedig jöhetnek a különlegesebb darabok: mint a lazacszínű kardigán, vagy a hosszított derekú, esetleg, brossokkal, masnikkal, kövekkel díszített. Ezáltal könnyen kombinálhatod már a megunt nadrágjaiddal, amiket végre feldob az új kardigánod, mindemellett az egyszerű szetteket is vonzóbbá teszi a szemnek egy színes kardigán látványa.

Mayo Chix   H & M   New Yorker

Anyagmustra – farmer vs. kötött

2012-ben újra forradalmasítják a farmer kabátokat a neves divattervezők. Találhatsz köztük blézer fazonút, vagy a szokványos farmerdzsekiket, új elgondolásban. Az őszi és téli hónapok abszolút sztárja azonban mégis a kötött holmik lesznek, tekintve a zord időjárásra. A kötött cuccok nagy előnye, hogy könnyen elegáns szetteket kreálhatsz belőlük egy inggel és szoknyával kombinálva. A farmert pedig hagyd meg a lazább napokra!

Pull and Bear   Zara

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL