MÁGIA

Telekinetikus varázslat

Szerző:
Szabó Anna
A telekinézis a tárgyak, illetve a testek mozgatását jelenti, mégpedig úgy, hogy semmiféle fizikai érintkezés nem történik közben. Mondhatjuk azt is, hogy a „gondolattal való mozgatás”-nak felel meg. E varázslat segítségével te is képes lehetsz arra, hogy mozgass, megemelj, megrázz, elhajlíts bizonyos tárgyakat, anélkül, hogy hozzáérnél.

 

Kellékek

• Színes gyertya
• Bármilyen konyhai eszköz (pl. kanál)
• Színes lufi


A telekinetikus erő fejlesztése


Az első metódus, hogy eggyé válj a tárggyal. Ehhez gyújtsd meg a gyertyát, és nézz mereven a lángjába. Koncentrálj rá, fókuszálj a belső lángra, próbálj teljesen belehatolni. Ezután hunyd le a szemedet és tartsd elmédben a belső láng képét, képzeld el hogy nő, csökken, imbolyog, vagy éppen őrülten táncol.


A második metódus, az energia használata. Fújd fel a lufit, majd tedd le a padlóra úgy, minél kevésbé súrlódjon közben a kővel, a parkettával, vagy linóleummal. Ülj le kényelmesen, lélegezz nyugodtan, tisztítsd meg elmédet mindentől. Kreálj elmédben egy energialabdát és képzeld el, hogy segítségével meglököd a lufit, anélkül hogy hozzáérnél.

A harmadik lépés a hajlítás. Fogd meg az eszközt, tartsd úgy a kezedben, hogy kényelmes legyen számodra. Ülj le kényelmesen, lazíts, és lélegezz nyugodtan. Hunyd be a szemedet és lassan dörzsöld a tárgyat, érezd őt és az energiáját, a molekuláit, és az atomjait, válj eggyé vele. Ha sokat gyakorlod, egy idő után meghajlik.

Nem biztos, hogy rögtön, az első alkalommal sikerül mindezt véghezvinni, de hidd el, folyamatos gyakorlással sikerülni fog.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL