DIVAT

Őszi táskatrendek - a kézi- és válltáskák reneszánsza

Szerző:
Szabó Anna
Ruhatárunk legfontosabb kiegészítője a csodálatos táska, amiben minden elfér, vagy a praktikus apró borítéktáska, amiben semmi, de éppen ezért szeretjük. Hordjunk mintásat, lakkozottat, bőrt, vagy vászont; pöttyöst, csíkosat, kockásat, állatmintást. Légy szemfüles és csapj le a legdivatosabb táskákra!

 

Válltáska – a kényelem híveinek

Ha új évszak köszönt be, akkor alkalmas idő nyílik a ruhatárfrissítésre. Feltöltődni a nyári színekkel az őszi formákban, támadd le a boltokat! Nem kell tartanod attól, hogy az őszi kabátodhoz nehezen találsz megfelelő válltáskát, csak figyelj a színekre! A fehér, krémszínű, vagy a pasztellszínű őszi kabátok mellé jól mutatnak a barna válltáskák, és az persze magától értetődő, hogy a fekete vagy szürke kabáthoz pedig elegáns a fekete táska. A legjobb, ha minden alkalomra külön variációval tudsz szolgálni! A válltáska mellett szól a praktikusság, és a legnagyobb előnye a kényelem, no meg persze remekül öltöztet!

New Yorker   Pull and Bear   H & M   Stradivarius

Borítéktáska - a bulik királya

Elegáns partik, bulik elengedhetetlen és legtrendibb kiegészítője a borítéktáska. Elfér benne egy mobil, egy kulcs, és némi pénz, csak a legszükségesebb holmik, de esetleg belepréselheted a kedvenc szájfényedet is! Ezeket a táskákat általában „glamouros” kivitelezésben vásárolhatod meg, hiszen nívós eseményeken hivatottak csillogni. Állatmintázatos, steppelt, masnis, kövekkel díszített, flitteres, ezek az alapdarabok, amelyekre szükséged lehet, no meg a klasszikus fekete borítéktáskára!

New Yorker    Stradivarius   Mango

Kézitáska trendek

A nagy szütyők kora lejárt. Idén ősszel nyugodtan félredobhatod a nagy batyukat, ezek háttérbe szorulnak a legnagyobb trenddiktátorok által. A méretes táskákat kiválthatják azonban a kézitáskák, amelyeket megtalálhatsz az üzletekben nagyobb méretezésben is, akár sporttáskaként, vagy egy elegánsabb alkalmi körítésben is. A lényeg, hogy kerüld a túlzó méreteket, és a ciki hátitáskákat, mert különben nyakon csíp a Trendőrség! Elképesztően elegáns, nőies, és kecses darab. Szinte minden formájában megtalálhatod az üzletekben, a legnépszerűbb mindközül, az őszre hivatkozva: a Föld színei, főként a barna. Minden stílust megtalálhatsz a kézitáskák között, a dögös „glam rock”, a sportos elegancia, a kislányos bájosság, vagy éppen a vadóc Nő stílust, az állatmintás darabokkal. Csemegézz belőlük bátran!

New Yorker   Mangó   Stradivarius

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL