GASZTRO

Egytálas rakottas: kis előkészület, rapid meleg étel

Szerző:
Szabó Anna
A csőben sült és rakott ételek összetett ízvilágukkal bárkit rabul ejtenek. Igaz, nem árt hozzá egy kis rutin és furfang, azonban ez ne tartson vissza: elrontani nem lehet. Íme a mi kedvenceink!

Még mielőtt azonban belevágnánk a receptek hosszú sorába, annyit leszögeznénk, hogy valóban időigényes az elkészítése. Ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy egyszerűen készítse elő az ételt, és ha mondjuk vacsorára szánja, akkor a reggel vagy előző este összeállított, majd a tepsiben várakozó ízorgiát süsse készre a megfelelő pillanatban. Így egy csomó idegeskedéstől megkímélheted magad.

Kattints a képekre a receptért!

 


Ananászos csirkemell »

***

 

Spenótos, húsmentes »

***

 

Rakott tészta spárgával »

***

 

Répa sertéscombbal »

***

 

Zöldbab-paprika-mozzarella terrin »

***

 

Csőben sült turbolyás zeller »

***

 

Currys kínai kel csőben sütve »

***

 

Csőben sült legyezőburgonya »

***

 

Csőben sült juhsajtos póréhagyma »

***

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL