DIVAT

Színes harisnyák, és zoknik - az őszi trendek

Szerző:
Szabó Anna
Szeptember első napjai után már hivatalosan is átléptünk az őszbe. Ám ilyenkor sem kell elbújni a kabát és a vaskos holmik mögé. Ideje, hogy egy kis színt vigyél a rád váró szürke hétköznapokra! Nem csak a főbb ruhadarabokkal lehetsz egyedi, hanem a harisnyákkal, zoknikkal is. De mi számít divatos harisnyának? Íme!

 

A zokni és harisnyavásárlás alapszabályai

Az őszies idő magával hozza a harisnyák és zoknik viselését. Azonban, mielőtt felvásárolnád a bolt összes harisnyáját és lábravalóját, nézd át a ruhatáradat, hogy melyek az elengedhetetlen darabok, színben, vagy mintázatban egyaránt. Ne felejtsd el az alapdarabokat is beszerezni, mint az „örök divat” feketét – áttetsző, vagy sűrűszövésű -, a fehéret, a bézst, és igény szerint még azokat a színeket, amelyek a ruhatáradra jellemzőek. Fontos a zoknik és harisnyák anyagát is megnézni, hiszen ha nem tud eléggé szellőzni a lábad, akkor az kellemetlen szagokat idézhet elő, egy hosszú átdolgozott nap után, ami nem túl nőies dolog! Az utolsó és egyben legfontosabb, hogy mindig a pontos méretet vegyük, ne legyen túl szoros, vagy túl laza, mert az nem valami sikkes!

Harisnyák – színek, minták előnyben!

Meghódítják a színes harisnyák idén az őszi hónapokat. Az extrém színek előtérbe kerülnek végre a harisnyákon is. Hordhatsz piros, bordó, sárga, kék vagy éppen zöld harisnyát, anélkül, hogy bohócnak éreznéd magad az utcán! A mintázott darabok vadóc nővé tehetnek, de a szövés milyenségével is hódíthatsz, a mindenki jól által jól ismert necc harisnyák, ezek idén is trendi darabok maradnak! A színekkel a teltebb lányok óvatosan bánjanak, nekik inkább a slankító fekete harisnya ajánlott.

Mango   H & M   Stradivarius
Promod   Pull and Bear

Zokni trendek

A zoknikról tévhit, hogy csak a praktikusságot és a kényelmet szolgálja. Amellett persze, hogy nem töri fel a cipő a lábunkat zokniban, vagy télen nem fagy kővé a lábunk, fontos még az esztétikai értéke is. Manapság nem ciki térdzoknit hordani, akár bokacsizmával; ez egyfajta kisiskolás bájt csempész vissza a női lélekbe! Lehet pöttyös, leopárdmintás, csíkos, virágos, színes, fekete, ez a te ízléseden és szükségleteden múlik csak!

Mango   H & M   Pull and Bear

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL