ANGYALISKOLA

Játék az angyali színekkel

Szerző:
Szabó Anna
Angyalaink minden lehetséges eszközzel próbálnak üzenni, segíteni nekünk. Az égiek üzeneteiket néha számokkal kódolják, néha képek villannak be, melyek segítenek eligazodni a mindennapjainkat érintő kérdésekben. Van a kommunikációnak ezernyi fajtája, de létezik egy egyetemes, mindenki számára és oda-vissza jól használható rendszer, a színek rendszere.

 

Előfordulhat, hogy egy kérdésre semmilyen választ nem érzékelünk, pusztán valami időről időre a látóterünkbe furakodik, és jól esik ránézni… megnyugtató, pihentető, vagy éppenséggel ösztönzőleg hat ránk. Ilyenkor ne lépjünk túl a dolgon, vegyük komolyabban szemügyre! Ugyanígy működik ez fordítva is, ha komolyan törjük valamin a fejünket, ha segítséget szeretnénk kérni, vonzzuk magunkhoz angyalunkat egy számára kedves színnel…

Nincs bátorságod valamit megfogalmazni? Jelezd színekkel!

Erőre lenne szükséged egy tárgyaláson? Meríts a színek rezgésének energiájából… mintha száz angyal fogná a kezed, olyan bátran indulhatsz utadra. Használd ki, hogy a kezedben van a tudás, színezd meg a fényt, fesd meg a környezeted - neked és angyalaidnak is jól fog esni! Kalandra fel, bártan színezd át a lámpaernyőket, fesd át a falakat, cseréld le kedved szerint a függönyöket, vagy éppen díszítsd színes apróságokkal az angyal oltárt!

Hogyan hatnak az egyes színek?

Fehér

A szépséges, tündöklő fehér – mint egy köldökzsinór - úgy közvetít minden apró rezdülést az égiek és a földiek között. A gyöngy fehérsége, a tisztán fénylő lámpa, a csillagszóró fehér izzása, mind rád irányítja a figyelmet. Ha tehát egész napos oltalomra vágysz, viselj tündöklően fehér kiegészítőket, gyöngysort, selyemkendőt, vagy tegyél hófehér virágot az asztalodra.

Bíbor

A bíborba hajló anyagok, vagy fények a csendes befelé fordulásra szánt időben segítik a külvilág kizárását, és a lélek gyógyulását. Szívet, lelket meleggel tölt el a szépsége, javítja a viszonyt önmagunkkal, mert segít rávilágítani, milyen egyedülálló és páratlan lények vagyunk mi, akiknek sokszínűsége teszi teljessé a világot.

Lila

Mindenki életében eljön el lila korszak, gyermekként vagy fiatalként ösztönösen túl akarunk lépni a minket megelőző generáción Lázadunk, miközben végtelenül vágyunk arra, hogy ilyen tökéletlen üzemmódban is elfogadjanak és szeressenek minket. A lila szín rezgése elindít egy spirituális felemelkedést, melynek kapcsán angyalaid segítenek abban, hogy elfogadd önmagad, és így kiteljesedhetnek képességeid.

Sötétkék

Gyakran akad meg a szemed a kék legmélyebb, legsötétebb árnyalatain? Lehet, hogy nem véletlen! Angyalaink sokszor így üzenik, ne változtass semmiképp az eredeti terveiden, ne engedd, hogy bármivel megingassák az önbizalmadat, és hagyatkozz a hatodik érzékedre akkor is, ha mások észérvekkel akarnak jobb belátásra téríteni. Ugyanez működik fordítva is, ha bizonytalan vagy, viselj sötétebb kéket, vedd magadra az önbizalmat hozó rezgéseket és figyeld a hatást.

Világoskék

A kék világosabb árnyalatait nem véletlenül használják szívesen gyerekek között. Ám nemcsak a gyermeki szemnek kedves, hiszen minket, felnőtteket a kreatív megoldások irányába terel. Ha változásra vágysz, de nem tudod, mitől éreznéd jobban magad, ha egy feladat kifog rajtad és elakadsz a megoldásában, valami világosabb kék fénnyel, vagy tárggyal, esetleg világosabb kék virággal, dekorációval lendíts az ügyeden!

Zöld

Fűben, fában orvosság, de még a növények színében is. Ahogyan a test kínjait gyógynövényekkel tudjuk enyhíteni, úgy nyugtatja felzaklatott lelkünket a zöld szín. Rafael angyal kedvenc színe a zöld minden árnyalata, balzsam a léleknek, segíti a pihenést, energiája pedig gyógyulást hoz. Vedd magad körül zölddel, és az idő kereke visszafordul veled!

Arany és borostyán

Amikor bizonytalan vagy a jövődet illetően, gyönyörködj az arany és a borostyán fényeiben. Ilyenkor Verchiel angyal telepszik le a közeledben és pozitív jövőképekkel szilárdítja meg a hitedet abban, hogy van hova fejlődni, van remény a holnapban, és segít a jó úton maradni, hogy elér az álmaidat.

Folytathatnánk a sort napestig, de ez csupán útmutató jellegű. Fedezd fel a saját színeid erejét. Kérj minél többször jelet angyalaidtól, és építsetek fel egy saját rendszert a színek használatára. A gyakorlás során ne feledd, a válaszok függetlenül attól, hogy tetszettek, vagy sem, a javadat szolgálják, és ha megértetted ezt, ne feledd el megköszönni a segítséget, amit kaptál.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL