FOGYÓKÚRA

Kipróbáltuk, és csak fogyunk, és fogyunk...!

Szerző:
Szabó Anna
Soha véget nem érő küzdelemben állunk az itt-ott kidudorodó zsírpárnák, és úszógumik eltűntetésével! Ezért szerkesztőségünk hölgytagjai kapva kaptak az alkalmon, és örömmel vették használatba a Forever Slim ultrahangos zsírbontó készüléket! Senki se szontyolodjon el, hogy neki ez nem megoldás, ugyanis mi kipróbáltuk – és a gép jött, látott, győzött!

 

Az eredményt látva ki is számoltuk, kell nekünk egy ilyen „ketyere”, mellyel mindenki otthona csendes magányában szabadulhat a zsírpárnáitól! Nos, neked is azt tanácsoljuk, ne mondj le a jólétről, élvezd inkább az életet fejtörések és lemondások nélkül!

Ahol csajok dolgoznak, ott könnyű lépést tartani a diétatrendek, fitneszőrületek és csoda-, vagyis szuperélelmiszerek között. Mégis, ha elérhető közelségbe kerül valami forradalmian új dolog, óhatatlanul mindannyian szeretnénk tudni róla. Nem volt ez másként a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék esetében sem. Imitt-amott ugyanis szinte mindenki talált tökéletesíteni való dudorokat, narancsbőrt magán. Így az elmúlt három hétben kolleganőimmel osztoztunk a gépen, és élveztük a kényelmes alakformálás áldásait.


Ugyanaz, és mégis más!


A fogyasztószalonban végzett ultrahangos zsírbontás nem volt újdonság számunkra, de az, hogy ezt otthon is elvégezhetjük, nos, az igen! A próba ideje alatt haza vihettük a gépet és otthon, két feladat között, vagy épp csak lazulásként ki is próbáltuk! Az eredmény magért beszél: átlagosan két-három kezelés után 5-10 cm-t sikerült veszíteni a kezelt területek körméretéből. Tudni kell, hogy ez nemcsak tartós, de végleges eredmény, hiszen a Forever Slim géppel kezelt területekre nem jönnek vissza a zsírpárnák. Hogy miért nem? Azért, mert a zsírsejtek számát csökkenti, nem csak a térfogatát!


Hogy kinek-kinek miért volt vonzóbb ez, mint bármilyen más, sokat ígérő kezelés eddig?


Marcsi: - Jómagam a szalonok, embert próbáló légköre miatt nem próbáltam ki eddig ezt a fajta kezelést. Legyünk őszinték, epilálni tudok otthon, akkor egy ilyen kezelés miatt ugyan miért kérjek időpontot, ami aztán engem is sakkban tart, hiszen nem csúszhatok, ha közbejön valami. Ha tökéletes testem lenne, boldogan mennék pőrén az ultrahangos gépet kezelő személy elé, de sajnos nincs - ezért esik jól, hogy otthon, egyedül is tudom használni a gépet. És ami még az otthoni kezelés mellett szól, hogy ha a család többi tagja, netán a barátnőim közül valaki szintén kedvet kap hozzá, sokkal olcsóbb, ha magunk végezzük saját gépünkkel a kezelést!

Zsuzsi: - Megmondom őszintén, amikor befekszem egy fogyasztószalonba, a kezelés alatt sokszor az jár a fejemben, hogy mennyi mindent kellene még csinálnom. Ergo, képtelen vagyok ellazulni, mert úgy érzem, hogy az időmet vesztegetem. Ezzel a géppel azonban teljesen más minden! Otthonomban akkor kapcsolom be, amikor csak akarom, és az a 45 perc tényleg mindent megért. Minden 4-5. napon 45 perces intervallumban kezeltem egy kb. kéttenyérnyi területet, és heti mindössze 1 alkalommal használtam a gépet.
Bekapcsoltam a tévét, kényelmesen lefeküdtem, alaposan bekentem magam az ultrahang géllel, és megkezdtem a kezelést. Persze ugyanez történik a fogyasztó szalonban is, nekem azonban sokkal kényelmesebb és egyszerűbb ez a megoldás. Már az első héten meglepő volt az eredmény, a második héten azonban több mint 5 cm-rel lett kisebb a hasam. Tény, hogy rengeteg folyadékot fogyasztok a két kezelés között, hiszen pont az a lényeg, hogy zsír távozni tudjon a szervezetből. Hát távozik is, az biztos.

Rita: - Én szerencsés géneket örököltem, ha diétázni kényszerülök, viszonylag gyorsan visszanyerem lányos alakomat, ám egy ideje keményen küzdök a narancsbőr ellen. Szerintem a heti 45 perces kezelés jóval hatékonyabb, mint az eddig általam istenített cellulitmasszázs. A combomon, fenekemen kezelt területeken elértem néhány centiméteres fogyást, de aminek még ennél is jobban örülök, hogy a bőröm látványosan simább lett. Mondhatni mini szoknyáért kiált!


Onnan fogyunk, ahonnan akarunk!


Hozzá kell tennem, mindhárman áldottuk az eszünket, hogy belevágtunk az otthoni kezelésbe, ugyanis nem egyszer sikerült megtapasztalnunk az évek során, hogy a fogyás bizony nem ott kezdődik, ahol mi szeretnénk… sőt, onnan fogyunk a legkésőbb. Mire a cicik és a felkar már „elfogytak”, addigra csak kemény munka és rengeteg lemondás árán indul meg a karcsúsodás a pocakon, vagy épp a combokon… mostanáig! Mert most már onnan fogyunk, ahonnan akarunk, és ugyanebben tudunk segíteni a barátainknak, vagy épp súlyfelesleggel küzdő szeretteinknek.


Összességében


Aki szert tesz egy ilyen készülékre, annak garantált, hogy egy könnyű diéta mellett tartós és fájdalommentes fogyást hoz majd, ráadásul úgy, hogy a visszahízástól sem kell többet tartania. Már az első kezelés után a bőr fellélegzik, a méreganyagok a zsírral együtt távoznak és narancsbőr végérvényesen a múlté lesz!

Arról nem beszélve, hogy garantált a diszkréció, hiszen csak az tudja, hogyan sikerült visszanyerni alakunkat, akit beavatunk a titokba. Ezenkívül nem kell az időbeosztásunkba illeszteni a fogyasztószalont, ha otthon, saját magunk is elvégezhetjük a kezelést.

A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék vételára, akkor is megtérül, ha csak és kizárólag te használod, de ha nem akarod, hogy otthon porosodjon a heti kezelések között, tedd vele boldoggá édesanyádat, barátnődet, vagy éppen gyermekedet. Legyen ez a csapatépítő közös kis titkotok.

Remélem, kedvet kaptatok ti is az otthoni zsírpárna-csatához. A következő hetekben egyéni élménybeszámolóinkat olvashatjátok majd a Forever Slim készülékkel kapcsolatban.

Ha tényleg karcsúsodni akarsz, rendeld meg te is ezt a csodát innen >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL