SZÉPSÉG

Sminktrükkök barnáknak

Szerző:
Szabó Anna
Sokan a barna hajszínt kifejezetten unalmasnak tartják. Ám mint mindennek, ennek is megvannak a maga előnyei, és a megfelelő színekkel kombinált smink valóban pompázatossá varázsolhatja.


Nem mindegy azonban, hogy a barna világos vagy sötét árnyalatát viseled a kobakodon. Például, ha sötét a hajad, akkor érdemes világos és egyszerre merész smink mellett letenned a voksodat. A piros ajkak szintén az előnyösebb oldaladra hívják fel a figyelmet.

Ajkak

Emeld ki ajkaid karakteres színekkel, válassz pinket, fénylő vöröset vagy szilvát. Soha ne feledd, a festett száj, még mindig az egyik legerotikusabb üzenet a pasik számára – feltéve, ha okosan használod!


 

Csokoládébarna: réz és méz

Csokoládébarna hajúaknak a méz és úgy általában a rezes árnyalatok előnyösek, ráadásul leginkább a szemen mutatnak fantasztikusan. Játssz a színekkel, próbáld ki a mézes árnyalatokat az ajkaidon is, ha a szemhéjad rezesen ragyog…



 

Karamell: feltűnően sötét

Az egyik legszebb árnyalat, és talán a legszerencsésebb. Merészen ragyogó szemek, élénk csókos szájjal, mindez persze a bőrszínedhez igazodva. A sötétbarna szemceruza ehhez a hajszínhez igazán ideális választás.


 

Első a bőrtónus

Mint minden sminktippes összeállításban leírjuk, először is vizsgáld meg bőrtónusod. Ez esetben azonban arra is figyelj, mennyire tökéletes, mivel minél sötétebb barnát választasz, annál inkább kiemeli majd bőrhibáidat.


 

Szemek

Leginkább a lilákat és a sötét tengerészkéket ajánljuk. A szilvaszín és társaik természetes a zöld szeműeknek ideálisak, míg a barnáknak és kékeknek az arany és a tengerészkék ajánlott. Mindenképp érdemes kísérletezni, hisz az előbb felsoroltak azért is különlegesek, mert az árnyalatok eleve lehetnek hideg vagy meleg színek, attól függően milyen rejtett pigmenteket tartalmaznak.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL