MÁGIA

Varázslat az öntudatosság növelésére

Szerző:
Szabó Anna
Az öntudatosság azt jelenti, hogy minden negatív és pozitív történés ellenére is rendíthetetlenül éled, aki vagy. Nem hagyod, hogy a külvilág határozza meg viselkedésedet, értékeidet, nem engeded mások által befolyásolni önmagad. Ez nem sikerült eddig? Akkor végezd el ezt a varázslatot!

 

Kellékek


• 1 sárga gyertya
• Tömjén olaj
• Mirha olaj
• 1 tárgy, ami a személyes erődet jelképezi (bármilyen kabala, kedvenc tárgy lehet)
• 1 kvarckristály


Mikor végezd, és milyen tárgyat használj?


Csütörtök a Jupiter napja és ez a bolygó támogatja a fejlődést, a növekedést. Éppen ezért érdemes ezt a varázslatot csütörtökön – lehetőleg holdfénynél - végezni, de ha ez a nap valamiért nem alkalmas, akkor se szombatra essen a választásod. A tárgy, amely jelképezi személyes erődet, valami egyszerű és 3 dimenziós tárgy legyen: pl. egy kő, vagy egy kabala, emléktárgy, ami fontos a számodra. Fontos, hogy nagy gonddal válaszd ki e tárgyat. A kristály fogja növelni a vágyadat az öntudatosságra, a sárga gyertyára pedig azért van szükség, mert a nap arany fényét jelképezi.


A varázslat menete


Válassz egy helyet, ahol nem zavarhat meg senki és semmi. Ha lehetséges, végezd kint, a szabad ég alatt a varázslatot. Kend be a gyertyát mind a két fajta olajjal, és állítsd a jobb oldaladra. A tárgy, mely jelképezi személyes erődet, és a kristály legyenek közvetlenül előtted. Gyújtsd meg a gyertyát, majd nyújtsd karjaidat a Hold felé. Élénken képzeld magad elé, hogy elönt a fénye, és közben mondd az alábbi varázsigét:


„A fény jelenlét.
A fény erő.
Megtölt engem,
Míg én vagyok a jelenlét,
és én vagyok az erő.”


Bámulj a kristályba, majd figyelmedet szép lassan fordítsd a személyes erődet megtestesítő tárgyadra, ahogy a Hold fénye rájuk világít. Pár másodpercig szívd be az olajak illatát, aztán gyújtsd el a gyertyát. Tedd a személyes erőd tárgyát egy olyan helyre, ahol gyakran láthatod. Vagy ha akarod, vidd magaddal mindenhova és érintsd meg, ha szeretnél egy kis feltöltődést, vagy szükséged van a belső erődre.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL