2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 20. - Jolán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Varázslat az öntudatosság növelésére

E.R.

Az öntudatosság azt jelenti, hogy minden negatív és pozitív történés ellenére is rendíthetetlenül éled, aki vagy. Nem hagyod, hogy a külvilág határozza meg viselkedésedet, értékeidet, nem engeded mások által befolyásolni önmagad. Ez nem sikerült eddig? Akkor végezd el ezt a varázslatot!

 

Kellékek


• 1 sárga gyertya
• Tömjén olaj
• Mirha olaj
• 1 tárgy, ami a személyes erődet jelképezi (bármilyen kabala, kedvenc tárgy lehet)
• 1 kvarckristály


Mikor végezd, és milyen tárgyat használj?


Csütörtök a Jupiter napja és ez a bolygó támogatja a fejlődést, a növekedést. Éppen ezért érdemes ezt a varázslatot csütörtökön – lehetőleg holdfénynél - végezni, de ha ez a nap valamiért nem alkalmas, akkor se szombatra essen a választásod. A tárgy, amely jelképezi személyes erődet, valami egyszerű és 3 dimenziós tárgy legyen: pl. egy kő, vagy egy kabala, emléktárgy, ami fontos a számodra. Fontos, hogy nagy gonddal válaszd ki e tárgyat. A kristály fogja növelni a vágyadat az öntudatosságra, a sárga gyertyára pedig azért van szükség, mert a nap arany fényét jelképezi.


A varázslat menete


Válassz egy helyet, ahol nem zavarhat meg senki és semmi. Ha lehetséges, végezd kint, a szabad ég alatt a varázslatot. Kend be a gyertyát mind a két fajta olajjal, és állítsd a jobb oldaladra. A tárgy, mely jelképezi személyes erődet, és a kristály legyenek közvetlenül előtted. Gyújtsd meg a gyertyát, majd nyújtsd karjaidat a Hold felé. Élénken képzeld magad elé, hogy elönt a fénye, és közben mondd az alábbi varázsigét:


„A fény jelenlét.
A fény erő.
Megtölt engem,
Míg én vagyok a jelenlét,
és én vagyok az erő.”


Bámulj a kristályba, majd figyelmedet szép lassan fordítsd a személyes erődet megtestesítő tárgyadra, ahogy a Hold fénye rájuk világít. Pár másodpercig szívd be az olajak illatát, aztán gyújtsd el a gyertyát. Tedd a személyes erőd tárgyát egy olyan helyre, ahol gyakran láthatod. Vagy ha akarod, vidd magaddal mindenhova és érintsd meg, ha szeretnél egy kis feltöltődést, vagy szükséged van a belső erődre.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

A Fortuna Privata varázzsal szerencsés leszel a szerencsejátékokban - Nagyon hatásos!

Régóta lottózol és eddig csak kis nyereményeid voltak vagy esetleg semmi? Esetleg néha szeretsz a kaparós sorsjegyekkel próbálkozni? Vagy csak jó volna, ha legalább az internetes játékokban több szerencséd lenne? A Fortuna Privata varázs segítségével olyan szerencsével ruházhatod fel magadat, amivel szerencsésebb leszel a szerencsejátékokban! Azért ne ess át a ló túloldalára és óvatosan használd, mert elhiheted, hogy működik!

Tovább »
Rhonda Byrne 2018-as üzenete a csillagjegyeknek! - Vajon mit tanácsol neked?

Rhonda Byrne 2018-as üzenete a csillagjegyeknek! - Vajon mit tanácsol neked?

Rhonda Byrne az ausztrál forgatókönyv író és producer olyan nagysikerű könyvek szerzője is, mint a Titok, a Varázslat és az Erő. Neki köszönhetjük, hogy teret nyert a Vonzás Törvénye és felhívta a figyelmünket a teremtő erőnkre. Most pedig megtudhatod azt játékos csillagjóslatunkból, hogy milyen üzenete van 2018-ra a csillagjegyeknek, ezáltal mit tanácsol neked, mit kellene tenned!

Tovább »
9 jel, hogy megcsal a pasid - Maguk a férfiak árulták el a jeleket!

9 jel, hogy megcsal a pasid - Maguk a férfiak árulták el a jeleket!

Igen, olykor hűtlenek vagyunk, ám nem biztos, hogy mindennek a jeleit fel is ismeritek, Drága Hölgyeim. Lehet, hogy férfitársaim most megorrolnak rám, de én veszem a bátorságot, és megosztom veletek azokat a jeleket, melyek arra utalnak, hogy egy harmadik fél is van a kapcsolatotokban. 

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Wilda Jósnő

Cigány, tarot kártya jós, átok-rontás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Wilda Jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép