2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Varázslat az öntudatosság növelésére

E.R.

Az öntudatosság azt jelenti, hogy minden negatív és pozitív történés ellenére is rendíthetetlenül éled, aki vagy. Nem hagyod, hogy a külvilág határozza meg viselkedésedet, értékeidet, nem engeded mások által befolyásolni önmagad. Ez nem sikerült eddig? Akkor végezd el ezt a varázslatot!

 

Kellékek


• 1 sárga gyertya
• Tömjén olaj
• Mirha olaj
• 1 tárgy, ami a személyes erődet jelképezi (bármilyen kabala, kedvenc tárgy lehet)
• 1 kvarckristály


Mikor végezd, és milyen tárgyat használj?


Csütörtök a Jupiter napja és ez a bolygó támogatja a fejlődést, a növekedést. Éppen ezért érdemes ezt a varázslatot csütörtökön – lehetőleg holdfénynél - végezni, de ha ez a nap valamiért nem alkalmas, akkor se szombatra essen a választásod. A tárgy, amely jelképezi személyes erődet, valami egyszerű és 3 dimenziós tárgy legyen: pl. egy kő, vagy egy kabala, emléktárgy, ami fontos a számodra. Fontos, hogy nagy gonddal válaszd ki e tárgyat. A kristály fogja növelni a vágyadat az öntudatosságra, a sárga gyertyára pedig azért van szükség, mert a nap arany fényét jelképezi.


A varázslat menete


Válassz egy helyet, ahol nem zavarhat meg senki és semmi. Ha lehetséges, végezd kint, a szabad ég alatt a varázslatot. Kend be a gyertyát mind a két fajta olajjal, és állítsd a jobb oldaladra. A tárgy, mely jelképezi személyes erődet, és a kristály legyenek közvetlenül előtted. Gyújtsd meg a gyertyát, majd nyújtsd karjaidat a Hold felé. Élénken képzeld magad elé, hogy elönt a fénye, és közben mondd az alábbi varázsigét:


„A fény jelenlét.
A fény erő.
Megtölt engem,
Míg én vagyok a jelenlét,
és én vagyok az erő.”


Bámulj a kristályba, majd figyelmedet szép lassan fordítsd a személyes erődet megtestesítő tárgyadra, ahogy a Hold fénye rájuk világít. Pár másodpercig szívd be az olajak illatát, aztán gyújtsd el a gyertyát. Tedd a személyes erőd tárgyát egy olyan helyre, ahol gyakran láthatod. Vagy ha akarod, vidd magaddal mindenhova és érintsd meg, ha szeretnél egy kis feltöltődést, vagy szükséged van a belső erődre.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

Rengeteg ember van, aki nem is észleli tudatosan, hogy a negatív energia jelen van az életében, márpedig ez igencsak káros lehet, hiszen nagyban befolyásolja a kedélyállapotot és gondolkodásmódot. A negatív energia mindenki életében felbukkanhat, de megjelenése főként akkor veszélyes, ha egyébként is mérgező személyiségek és negatív gondolkodású emberek vesznek körül.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Tarot mai üzenete: "Az Igazságosság üzenete egyszerű. A jövőnket mi alakítjuk tetteink által."

Tovább »
A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is."

Tovább »

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép