2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Varázslat az öntudatosság növelésére

E.R.

Az öntudatosság azt jelenti, hogy minden negatív és pozitív történés ellenére is rendíthetetlenül éled, aki vagy. Nem hagyod, hogy a külvilág határozza meg viselkedésedet, értékeidet, nem engeded mások által befolyásolni önmagad. Ez nem sikerült eddig? Akkor végezd el ezt a varázslatot!

 

Kellékek


• 1 sárga gyertya
• Tömjén olaj
• Mirha olaj
• 1 tárgy, ami a személyes erődet jelképezi (bármilyen kabala, kedvenc tárgy lehet)
• 1 kvarckristály


Mikor végezd, és milyen tárgyat használj?


Csütörtök a Jupiter napja és ez a bolygó támogatja a fejlődést, a növekedést. Éppen ezért érdemes ezt a varázslatot csütörtökön – lehetőleg holdfénynél - végezni, de ha ez a nap valamiért nem alkalmas, akkor se szombatra essen a választásod. A tárgy, amely jelképezi személyes erődet, valami egyszerű és 3 dimenziós tárgy legyen: pl. egy kő, vagy egy kabala, emléktárgy, ami fontos a számodra. Fontos, hogy nagy gonddal válaszd ki e tárgyat. A kristály fogja növelni a vágyadat az öntudatosságra, a sárga gyertyára pedig azért van szükség, mert a nap arany fényét jelképezi.


A varázslat menete


Válassz egy helyet, ahol nem zavarhat meg senki és semmi. Ha lehetséges, végezd kint, a szabad ég alatt a varázslatot. Kend be a gyertyát mind a két fajta olajjal, és állítsd a jobb oldaladra. A tárgy, mely jelképezi személyes erődet, és a kristály legyenek közvetlenül előtted. Gyújtsd meg a gyertyát, majd nyújtsd karjaidat a Hold felé. Élénken képzeld magad elé, hogy elönt a fénye, és közben mondd az alábbi varázsigét:


„A fény jelenlét.
A fény erő.
Megtölt engem,
Míg én vagyok a jelenlét,
és én vagyok az erő.”


Bámulj a kristályba, majd figyelmedet szép lassan fordítsd a személyes erődet megtestesítő tárgyadra, ahogy a Hold fénye rájuk világít. Pár másodpercig szívd be az olajak illatát, aztán gyújtsd el a gyertyát. Tedd a személyes erőd tárgyát egy olyan helyre, ahol gyakran láthatod. Vagy ha akarod, vidd magaddal mindenhova és érintsd meg, ha szeretnél egy kis feltöltődést, vagy szükséged van a belső erődre.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

Az egészséges pajzsmirigyműködés elérhető, ha ezeket a megfelelő ételeket fogyasztod

A pajzsmirigy, olyan hormonokat termel, melyek számos folyamatot szabályoznak a szervezetben, beleértve az anyagcserét, a szívverést és a hőmérsékletet. Ám a bevitt táplálék mennyisége és minősége közvetlenül befolyásolja a működését, ezért a kiegyensúlyozott étrend rendkívül fontos. Különösen akkor, ha pajzsmirigy alul- vagy túlműködést diagnosztizáltak nálad. Néhány étel javíthatja, vagy súlyosbíthatja az állapotodat. 

Tovább »
 Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Milyen gyorsan leled meg az alvó madarat?

Úgy tűnik a nagy nyüzsgésben elaludt egy madárka. Vajon milyen gyorsan találod meg? Mit gondolsz, elég jó a szemed az ilyen jellegű feladatokhoz, hogy ki tudod szúrni azt, ami nem illik oda a képre vagy el van rejtve? Ezek a feladatok rengeteget segítenek a készséged fejlesztésében. Lássuk, hogy a madárka most miként járul hozzá azzal, hogy elaludt…

Tovább »
Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Hogyan képzeled el Istent? - A válasz feltárja, milyen lelki adományt kaptál

Ismerd meg jobban önmagad, és fedezd fel azokat a csodás lelki adományokat, amelyeket odafentről kaptál. Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a képet, amelyik a leginkább szimbolizálja Istent a számodra! Készen állsz arra, hogy megtudd az igazságot önmagadról? Akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép