2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Varázslat az öntudatosság növelésére

E.R.

Az öntudatosság azt jelenti, hogy minden negatív és pozitív történés ellenére is rendíthetetlenül éled, aki vagy. Nem hagyod, hogy a külvilág határozza meg viselkedésedet, értékeidet, nem engeded mások által befolyásolni önmagad. Ez nem sikerült eddig? Akkor végezd el ezt a varázslatot!

 

Kellékek


• 1 sárga gyertya
• Tömjén olaj
• Mirha olaj
• 1 tárgy, ami a személyes erődet jelképezi (bármilyen kabala, kedvenc tárgy lehet)
• 1 kvarckristály


Mikor végezd, és milyen tárgyat használj?


Csütörtök a Jupiter napja és ez a bolygó támogatja a fejlődést, a növekedést. Éppen ezért érdemes ezt a varázslatot csütörtökön – lehetőleg holdfénynél - végezni, de ha ez a nap valamiért nem alkalmas, akkor se szombatra essen a választásod. A tárgy, amely jelképezi személyes erődet, valami egyszerű és 3 dimenziós tárgy legyen: pl. egy kő, vagy egy kabala, emléktárgy, ami fontos a számodra. Fontos, hogy nagy gonddal válaszd ki e tárgyat. A kristály fogja növelni a vágyadat az öntudatosságra, a sárga gyertyára pedig azért van szükség, mert a nap arany fényét jelképezi.


A varázslat menete


Válassz egy helyet, ahol nem zavarhat meg senki és semmi. Ha lehetséges, végezd kint, a szabad ég alatt a varázslatot. Kend be a gyertyát mind a két fajta olajjal, és állítsd a jobb oldaladra. A tárgy, mely jelképezi személyes erődet, és a kristály legyenek közvetlenül előtted. Gyújtsd meg a gyertyát, majd nyújtsd karjaidat a Hold felé. Élénken képzeld magad elé, hogy elönt a fénye, és közben mondd az alábbi varázsigét:


„A fény jelenlét.
A fény erő.
Megtölt engem,
Míg én vagyok a jelenlét,
és én vagyok az erő.”


Bámulj a kristályba, majd figyelmedet szép lassan fordítsd a személyes erődet megtestesítő tárgyadra, ahogy a Hold fénye rájuk világít. Pár másodpercig szívd be az olajak illatát, aztán gyújtsd el a gyertyát. Tedd a személyes erőd tárgyát egy olyan helyre, ahol gyakran láthatod. Vagy ha akarod, vidd magaddal mindenhova és érintsd meg, ha szeretnél egy kis feltöltődést, vagy szükséged van a belső erődre.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Válassz egy holdat és tudj meg valami egészen érdekes dolgot magadról! - Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben a Hold különböző színei szerint határozták meg az egyes személyiségtípusokat. Attól függően, hogy melyiket választod, megtudhatsz magadról néhány érdekes dolgot. Komoly felismerések lehetnek ezek. Felkészültél az igazság pillanatára? Akkor ne várj tovább, teszteld magad!

Tovább »
Idézd meg életedbe az egyetlen igaz szerelmedet! - Ikerláng varázs

Idézd meg életedbe az egyetlen igaz szerelmedet! - Ikerláng varázs

Bizonyára te is hallottál arról a misztikus és csodálatos szerelemről, amit az ikerláng szerelem képes adni. Talán már elszántan keresed is a másik feledet a világban, azt, akiből csak egy van. Ha egy csettintésre nem is varázsolhatja elő ez a mágia, de meghívhatja az életedbe, hogy mielőbb egymásra leljetek, hogy újra egyesüljetek és beteljesítsétek a sorsokat. Végezd el az ikerláng varázst, ha szeretnél mielőbb az egyetlen igaz szerelmeddel lenni!

Tovább »
Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulod meg a személyes életleckéidet? - Megmondják a csillagok!

Mindenkinek tanulnia kell a fejlődéshez és ehhez sokszor több életleckét is meg kell tanulnunk utunk során. Mindig azt, amire éppen szükségünk van, ami előmozdíthatja a fejlődésünket. A kérdés csupán az, hogy te vajon könnyedén tanulod meg ezeket a leckéket, vagy nagyon is nehezedre esnek és mindig küzdelmesek? Persze ez magától a leckétől is függ, de minden csillagjegy másképp áll hozzá! Tudd meg, hogy miként sajátítod el a személyes életleckéidet!

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép