SZÓRAKOZÁS

Hírességek és az ő kis kedvenceik

Szerző:
Szabó Anna
Az állattartás nagy felelősség, de legalább akkora divat is. A hírességek már régen hódolnak neki, és a következő képeket elnézve, van akinél nem csak múló divathóbort, hanem szenvedély.


Milley és Billy Ray Cyrus

Miley és az ő apukája, Billy Ray Cyrus a showbiznisz leggazdagabbjai és két édes kutya gazdái.

 

Sienna Miller

Az angol színésznő, Sienna Miller mindenhová magával viszi kis kedvencét, aki néha egy kicsit ijedten fest a kezében. Hát igen, nem biztos, hogy ő is szereti a rivaldafényt…

 

Giselle Bundchen

A világ első számú szupermodellje és az ő csodálatos kis kedvence. Az már biztos, hogy jelenleg nem ő az első számú kedvenc a családban, hiszen a brazil szépség azóta anya lett.

 

Kate Beckinsale

Van az úgy, hogy a kiskutyánk valóban kicsi, olyannyira, hogy még a táskánk mellett is veszne méreteivel. Kate Beckinsale ölebe még riadtan tekint a világra…

 

Paris Hilton

A szálloda-lánc örökösnőjének kutyusa, Tinkerball ma már védjeggyé vált. A kultikus ebet és gazdáját tinik milliója követte, ám az állatvédők nem tudták díjazni kiegészítőként funkcionáló állattartást.

 

Kelly Osbourne

Az egyik nemrégiben vége tért divathéten a vékonyságával hívta fel magára a figyelmet Kelly Osbourne. Ez a kép még jóval korábban készült, de mindent elmond kutya és gazdája viszonyáról. Még a mosolyuk is egymáshoz hangolódott.

 

Mariah Carey

Mariah Carey és az ő kiskutyája – de nem, aki mögötte, hanem, aki előtte a kezében van. Varázslatosan édes négylábú, nem de?

 

Ashley Greene

Az Alkonyat-széria manóarcú vámpírlánya az egyik forgatásra magával vitte kutyáját. Vajon ezt a vámpírcsalád, hogy bírta ki?

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL