DIVAT

Nagy őszi cipőkörkép

Szerző:
Szabó Anna
Ősszel több formához is visszanyúlnak a lábbelik, főként a 60-as és 90-es éveket megcélozva, ezeknek gyümölcseként újra visszatérnek a balerina cipők. Emellett persze továbbra sem kell lemondani a magas sarkakról, ez idén is szexi lesz! Készülj a hidegebb napokra és kutasd fel a legtrendibb darabokat!

 

Magassarokkal hódíts!

Idén ősszel a ’60-as éveket visszaidéző telitalpú cipőcsodákban villoghatsz, ezek elsősorban formájukban, díszítettségükben és mintázatukban különlegesek. Nem mellesleg jótékony hatással van a nőies idomok hangsúlyozására, na meg az önbizalom erősítésére. A következő szezonban főként a földszíneiben pompáznak, de nagy ellentétként jelen vannak a vibráló élénk színek is; az őszies időben egy kis nyári fuvallat soha sem árthat!

Stradivarius  La Papaya Fashion  Bershka

New Yorker  H & M  Zara

Csizmák- a tél előjárói

Az őszi esős időben jól jön, ha beszerzel néhány csizmát is, így kényelmesebbé teheted a napjaidat! Magasszárú csizmákat még nem ajánlanék, inkább a mutatós, és nagyon szexi bokacsizmákat, amelyek praktikusak, mert különböző szettekkel kombinálhatod, mindemellett zárt cipő, amely nem ázik át. A bokacsizmák között is a legegyszerűbbtől, a legvagányabb, legdögösebb darabokat megtalálhatod. Akár láncokkal, vagy kövekkel díszített, vagy velúrozott, lakkozott, mintázott, trendi leszel benne!

Bershka  Stradivarius  New Yorker

Zara  Pimkie

Mint a kecses balerinák!

Ha az átbulizott nyár után továbbra sem szeretnéd elveszíteni bájosságodat, akkor a legjobb választás a balerina cipő. Hordhatsz színeset, vagy a basic darabokat, a feketét, a fehéret, a pasztell árnyalatúakat, esetleg csipkézettet, kövekkel kirakottat, bőrből készültet, masnisat, farmerből készültet, virágmintásat, leopárdmintásat, de a sor végtelen szinte. Hogy mit választasz, az csak a te ízléseden múlik! Könnyen válogathatod az öltözékeidhez, és praktikus, mert félúton van a zárt, és a nyitott cipő között; nem utolsó sorban kényelmes, biztos pontot nyújthat a rohanó hétköznapokban, és a sűrű programokban.

Pimkie  Zara  H & M

Heavy Tools  Pull and Bear

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL