2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Véletlenek nincsenek - ezt soha ne feledd!

O.M

Nem véletlen a mikor, sem a miért, és főként az, hogy hova, kik közé születünk. Ahogyan angyalaink is mellénk rendeltettek, és a velük való kommunikáció sem azon múlik, hogy véletlenül sikerül-e elcsípni bizonyos üzeneteket, vagy sem!

 

Aki a saját útját járja, és mindezt igaz hittel teszi, bizalommal van égi segítői felé, annak a kérdéseire mindig jön válasz és ők többnyire élnek is az Univerzum adta információkkal. Hogyan lehetséges az, hogy sokan talán tudatában sincsenek annak, hogy mennyi segítséget kapnak? Pusztán azt hiszik, a hatodik érzékük fejlettebb, mint az átlagé. Holott angyalaik munkálkodnak
szorgosan, hogy sikerrel boldoguljanak földi létük során.

A lélek tisztasága, az őszinte öröm és jóakarat semmivel sem téveszthető össze

Némely ember pusztán a jelenlétével mintegy sugározza az életvidámságot, a pozitív energiákat, és valamiért úgy tűnik, minden jó, amit tesznek. Sőt minden jó, ami velük történik. Mintha a lábuk előtt zöldebb lenne a fű, mindig haza érnek, mire elered az eső, és a környezetükben mindig akad valaki, aki segítségükre siet. Ez nem lehet a véletlen műve! De vajon tanulható?

Minden bizonnyal az ilyen emberek "hoztak magukkal" valami pluszt. Talán egy előző élet tapasztalatait, esetleg a szülői házból tanult minták szerint élnek. De tapasztalataim szerint ez elérhető, ha az ember őszinte önmagával szemben. Gondolkozz el ezen, ha minden napjaid során olyan célokért küzdesz, amik nem felelnek meg annak, amiért szívesen ténykedsz. Ha olyan emberrel osztozol a hajlékodon, aki nem a lelki társad. Ha olyan álmokat kergetsz, amik nem a szívedből jönnek... Ezek mind-mind mázsás súllyal nehezednek a lelkedre, amit angyalaid hiába érzékelnek, hiába próbálnak segíteni, neked már nincs erőd felülkerekedni és meghallani azt, amit üzennek!

Tanulj meg az angyalok nyelvén!

Tanuld meg, tudatosítsd magadban, hogy angyalaid ugyan érzik a félelmeidet, a bánatodat, a szorongásodat, de képtelenek megküzdeni velük, ha te nem segítesz nekik. Hagyd abba az önsajnálatot, és felejtsd el a túlzott önkritika gyakorlását! Te egyedi vagy és megismételhetetlen, és minden nappal rövidül az idő, amit arra kaptál, hogy ezt fejleszd, vagy élvezd. És minden nappal fogy az idő, hogy megtaláld és teljesítsd azt a feladatot, amiért megszülettél! Angyalaid arra kérnek, adj időt magadnak a meditálásra. Hámozd le magadról azokat a terheket, melyeket feleslegesen hordozol, engedd el a görcsösen szorongatott téves és rossz szokásokat, melyeknek a rabja vagy. Napról napra szabadítsd fel önmagad, és adj nekik lehetőséget nekik, hogy megszólíthassanak.

Kérd őrangyalodat, hogy legyen a segítségedre ebben. A munka nagy része a tiéd lesz, hiszen erősíteni kell a hitedet és mérlegre tenni az emlékeidet, a kapcsolataidat. Mérlegelni és megszabadulni attól, ami visszahúz és erősíteni azt, ami előre visz. Mától minden nap úgy térj nyugovóra, hogy angyalod legyen az, akihez utoljára szólsz, és reggel ő legyen az, akihez először. Vedd számba a kapcsolataidat, kik azok a családban, a barátaid között, akik nem abban támogatnak, hogy a munkádban sikeres legyél, hanem arra buzdítanak, hogy boldogan járd az utadat. Nem kell nagy dolgokat tenned, nem kell elpártolnod másoktól. De rájuk nézz más szemmel mától, kérd őrangyalaidat, hogy rajtuk keresztül üzenjenek, és bízz bennük bátrabban ezek után!

Keresd meg a múltadban azokat a szófordulatokat, amiket gyakran hallottál, és amik meghatározták a döntéseidet. Például: „Ördög nem alszik!”, vagy „Ha nem vagy kedves nem szeretnek!”. Ezek mind-mind olyan mélyen belénk ivódott „indíttatások”, amik előre megpecsételik a döntéseinket, ahelyett, hogy szabadon követhetnénk a szívünket! És ezek bizony hangosabbak az angyali szavaknál is!

Erősítsd meg az önmagadról alkotott képedet!

Emlékezz: te egyedi és megismételhetetlen vagy, érdemes arra, hogy angyalaid örüljenek a boldogságodnak. Ez érvényes arra a kapcsolatra is, amiben élsz, angyalaid tettre készen várják, hogy kiteljesedhess benne. Pusztán kérned és figyelned kell a jeleket, amikkel terelgetnek, hogy teljes mértékig feloldódhass a szeretetben és a bizalomban. Ahogy lehántod magadról az évek során rögzült negatív meggyőződéseidet, és erősíted a kapcsolatot égi segítőiddel, úgy lesz egyre hallhatóbb, láthatóbb a jelenlétük. Merj kapcsolatba kerülni velük, higgy bennük… kérd őket és ne feledkezz meg a háláról. Ők pedig készségesen segíteni fognak.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 ma már jól ismert hely, melyet korábban jó ideig titokban tartottak - Vajon mi okból?

10 ma már jól ismert hely, melyet korábban jó ideig titokban tartottak - Vajon mi okból?

Egyes pszichológusok szerint téves az a gondolat, hogy a világról gazdag és részletes képpel bírnak az emberek. Ez nem más ugyanis, mint illúzió. Ha valami nem feltűnő, akkor bizony fel sem figyelsz rá, sőt, amit minden nap látsz, az már nem tűnik fel. Ismerd meg az alábbi helyeket, ahol akár tucatnyi alkalommal is elsétálhattál, mégsem figyelted meg alaposan.

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

Az öntudatosság, önmagunk ismerete elengedhetetlen saját értékrendünk kialakításához és ahhoz, hogy szilárdan álljunk az élet viharaiban.

Tovább »
A szombati nap angyalüzenete

A szombati nap angyalüzenete

Hogy megoldhasd a jelenlegi helyzetet, át kell érezned a másik fél helyzetét.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép