SZÉPSÉG

A nyolc legszexibb őszi sminkszín

Szerző:
Szabó Anna
A feketecseresznyétől, mályván át az ezüstig elhoztuk nektek a szezon legdögösebb színeit. Igaz, ez még csak betekintés a következő szezonba, de ennek köszönhetően már alig várjuk az őszt.


Ajkaidon a feketecseresznye

Olyan sötét bordót képzelj el, ami már majdnem fekete. De ne feledd, minél sötétebb egy szín az ajkaidon, annál inkább figyelned kell a tökéletes bőrre, sőt fogakra. Az igazán precíz rúzsozáshoz használj kemény ecsetet.

1. Maybelline New York I Perfect Plum
2. Bobbi Brown I Rich Crimson

 

Csillogó fekete

A kormos csillogás kis mértékben igazi pasivadító sminket eredményez. Jól fedő fekete csillámos szemfestéket már sokfélét kaphatsz, és ezek meg sem közelítik sok esetben elődeiket. Az új generációs porok és krémek könnyedén keverednek, nem csúszkálnak jobbra-balra, és órákig eltartanak.

1. Cover Girl I Onyx Smoke
2. M.A.C. I Black Tied

 

Vörös hullám

Nem is olyan rég szinte csak a különcök hordtak kissé sápasztó színeket, de most a bíbor ajkak és orcák a világosabb bőrön kifejezetten divatosak lesznek. A cél ne a „halott múzsa” hatás legyen, inkább a dércsípte.

1. Revlon I Coral Reef
2. Dolce & Gabbana I Italian Monica

 

Bogyós ajkak

A múlt ősszel még a vibráló rózsaszínek domináltak, de ezeket most úgy tűnik leváltja majd a selyem fényű bogyószín. Minél gyümölcsösebb annál jobb! Egy ilyen színhez ráadásul már nem kell más csak egy jó minőségű szempillaspirál, és kész is az elragadó smink.

1. Shu Uemura I Unlimited in Rosetto
2. 29 Cosmetics Grape I Sinfully Zin

 

Fekete tinta

Az idei legszexisebb megjelenés a drámai macskaszem. Hiába a tus, még mindig a matt fekete szemfesték a legegyszerűbb eszköz ennek megvalósítására. Elég a belső sarkoktól a külső sarkokig húzni a vonalat, és már kész is. Figyelmeztetés: ha elrontod, használj inkább nedves fültisztító pálcikát, mintsem, hogy ujjbeggyel tovább ronts rajta. Árnyékoláshoz azonban felejtsd el a matt feketét, ettől inkább rendetlen „panda szemeid” lesznek, mintsem szexisen füstösek.

1. L’Oréal Paris I Single in Lush Raven
2. Make Up For Ever Aqua Shadow

 

Matt mályva

Ha lágy, monokróm hatásra vágysz, használj matt mályvát, az enyhén szürkés árnyalatból. A megszokott kontúrok helyett vedd elő a barnát és a bronzszínt. Csillogó rózsaszín arcpirosító használatával elkerülheted a sápasztó hatást.

1. Estée Lauder I Provocative Plum
2. Lancome Color I Sultry Mauve Matte


 

Ezüst és lila örök párosban

Együtt okosan használva, valóban jól mutatnak. A lilákból a levendula nagyon jól mutat az ezüsttel – főként, ha az alsó szempillasort húzod ki ezüsttel. Használd végig felváltva a két színt, ügyelve a pontosságra…

 

1. Lancome I Style Section Metallic
2. Avon Smooth Minerals I Enchanted Lilac

 

Zöld és arany árnyékok

Ellentéttel a fényes lime vagy a pasztell mentával, a sötétzöld valóban mindenkinek jól áll – szinte bőr és hajszíntől függetlenül. Majdnem olyan sokoldalú mint a barna és a szürke, de valahogy mégis hűvösebb. Párosítsd meleg óarannyal, de a pirosítód és rúzsod maradjon semleges.

1. Maybelline New York Eye Studio Marbleized Eyeshadow I Ivy Icon
2. Smashbox Limitless I Riches

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL