DIVAT

A nyári kiegészítők császárai

Szerző:
Szabó Anna
A kiegészítők - ha hiszed, ha nem - tényleg fontos szerepet játszanak az öltözéked összhangjában. Tévhit, hogy az övek, nyakláncok, napszemüvegek felesleges látványelemek. Bármilyen szettet feldobhatsz néhány jól kiválasztott aprósággal, az idei trendek pedig bőven kínálnak lehetőséget a választásra.

 

Nem minden arany, ami fénylik! – ékszermustra

Minden nő szereti a fényt és csillogást, ettől hercegnőnek érezheti magát, de nem kell mindjárt gyémántgyűrűre gondolni, ahhoz, hogy divatos legyél, elég egy csini nyaklánc, vagy karkötő. Idén nyáron a ruha trendjeiben is oly sokszor megmutatkozó virágminták, és állatminták hódítanak az ékszereken is. Továbbra sem mentek ki a divatból a kövekkel kirakott gyűrűk, nyakláncok, emellett divatosak lettek az üvegből készült darabok is. Műanyag virágmintás karperecek, hosszú állatfigurás - legyen az zsiráf, vagy éppen bagoly - nyakláncok, virággal díszített hajcsattok és brossok, ezekkel ragyoghatsz idén nyáron, ha már a gyémántgyűrű csak álom marad!

Promod   Stradivarius   Pull and Bear   H & M

Az idei legtrendibb övek

Idén ha divatos akarsz lenni, akkor mindenképp hordj széles öveket, amelyek praktikusságuk mellett jótékony hatással vannak a női bájok hangsúlyozására. Egy vastag öv ugyanis megemeli a melleket, és a derékrészt jelentősen kihangsúlyozza. Találhatsz a boltok polcain masnisat, kövekkel díszítettet, mintázottat, bőrből készültet, amit csak a szetted kíván! Öveket általában a cipőkhöz szerencsés választani, így az a bizonyos egyszerű fekete ruhát is feldobhatod egy virágmintás széles övvel, és a hozzá passzoló virágmintás magas sarkúval! Ha úgy gondolod, hogy az alakodhoz nem előnyös a széles öv, mell alatt hordva, akkor maradj a szokásos fazonnál.

H & M   Mayo Chix   Promod   Maniaxtreme   C & A

Bershka   New Yorker   Dumond

Hordj kézitáskát!

2012 talán legmenőbb darabja a kézitáska, ha igazán nőies és dögös szeretnél lenni, akkor mindenképp ezeket a darabokat preferáld. Fontos megjegyezni, hogy a táskákat is fontos az öltözékhez igazítani, persze az is megeshet, hogy a táskához öltözöl, ha annyira a szívedhez nőtt egy darab! A kézi táskák előnye, hogy nem kell fukarkodni a smink felszereléssel, bőven elfér benne az egész pereputty. Ha azonban egy buli úgy kívánja, hogy minél kevesebb teher legyen a válladon, akkor válaszd a kisméretű szolid válltáskákat, esetleg a borítéktáskákat!

Bershka   Stradivarius   Mayo Chix   H & M

Herisson   Gusacci   Diana & Co   Maria Galanti

Napszemüvegek, a nyár legmelegebb napjaira

Ha vízparton vagy, akkor azért, ha csak a kertben napozol, akkor azért, ha csak az utcán sétálsz, akkor pedig azért védd a szemeidet, és mindenképp hordj napszemüveget. A védelem mellett fontos a látvány is. Az elmúlt években divatosak a szögletesebb formák, továbbá az úgynevezett aviátor szemüvegek, és a mintázott szemüvegkeretek, válaszd ezeket és te leszel a legmenőbb!

Ralph Lauren   Stradivarius

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL