DIVAT

Esős nyári napokon

Szerző:
Szabó Anna
Sajnos a nyár nem csak a strandolós időből áll. Bizony vannak hűvös, esős napok is, amikor inkább bekucorgunk otthon egy izgalmas film elé, de ha mégis menni kell, akkor miben? Praktikus legyen – alapvetően meleg öltözék, de ha jobbra fordul az idő lazábbra is variálható. Érezd jól magad és őrizd meg nyári frissességedet!

 

Blézerek és kardigánok – fontos a réteges öltözék!

A „se hideg, se meleg” állapotokban a legjobb, ha a nyári és őszi ruhadarabjaidat elegyíted egymással, mint egy krémszínű lengébb blúzt egy barna rövidnadrággal, és egy blézerrel megbolondítva. De viselhetsz egy könnyű kis farmer kabátkát is, attól függ, milyen a szerelésed egyébként. Ha este bulizni mész, akkor mindenképpen ölts magadra egy csini kardigánt, vagy blézert, így elkerülheted a nyári náthát. Blézert – általában egyszínűek, esetleg, csíkozott, pöttyözött, vagy virágmintával díszítettek - hivatalos eseményekre, elegáns partikra ajánlottak, a kardigán – a kötött, gombos kardigánokat preferálja a trend- pedig utcán, hétköznapi viseletként hordható. A színekkel remekül visszacsempészheted a borús hétköznapokra a nyári vidámságot!

Foto: New Yorker

Foto: Mayo Chix

Foto: Magenta

Foto: La Papaya

Foto: Bershka

Cicanadrágok és harisnyák

A cicanadrágoknak és a harisnyáknak kedvez az idő, így ezeket is bátran hordhatod, miniszoknyával, rövidnadrágokkal, de nem kell megijedni a borús időtől, akár még miniruhával is hordható. Virágmintás cicanadrággal, hozzá egy egyszerű szabású tunikával igazán divatos összeállítást kaphatsz. Vékony lányok előnyben, hiszen a leggings preferálja a szép, nőies lábakat.

Foto: Stradivarius

Foto: Mayo Chix

Foto: H & M

Foto: Bershka

Mit mivel kombinálj - nacik, overálok, felsők, és szoknyák

A nyári lazaságot strandszerkó nélkül is elérheted, néhány jól megkomponált szett segítségével. A mintás és a színek felhalmozásában bátran szárnyalhat a fantáziád, ha valami igazán pimasz párosítást szeretnél kapni. Overálokat hordhatsz a hidegebb napokon is, nagyon kényelmes és trendi viselet, egy jó szandállal – ha esős idő van, akkor félcipővel – kombinálva. A nadrágok terén pedig a rövidnacik ajánlottak; könnyen előidézhetsz a szetteden egy szafari hangulatot egy bézs sorttal, amelyhez egy homokszínű fodros blúzt veszel fel. Ha unod a nadrágokat, akkor ölts magadra szoknyát, amelyet egy színes toppal kombinálva igazán dögös eredményt kapsz! Előkerülhetnek a 70’es évekre emlékeztető darabok is, amelyeket egy-egy trendi darabbal – a manapság trendi pólóruhákkal - megspékelve újjá varázsolhatod!

Foto: Pull and Bear

Foto: Promod

Foto: Mayo Chix

Foto: Magenta

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL