ANGYALISKOLA

Angyali feladatok augusztusra

Szerző:
Szabó Anna
Augusztus a Szűz csillagkép hónapja, uralkodó bolygója, a Merkúr. A Teremtő által alá rendelt angyala Hamaliel angyal! Ismerjük hát meg Őt - Hamalielt –, a szertartási mágia angyalát, és tudjuk meg, miért és mikor fordulhatunk hozzá!

 

A nyári hónapok a pihenésről, a regenerálódásról és az új kapcsolatokról szólnak. Különösen érvényes ez a Szűz havára, augusztusra, amikorra mindenki kivette éves szabadságának nagy részét, hogy feltöltődve kezdje újra a munkát vagy az iskolát! Ilyenkor szembesülünk leginkább a káosszal, ami az életünket uralja, új emberekkel ismerkedünk meg, ismeretlen tájakat fedezünk fel, és hazatérve elraktározzuk új élményeinket, vagy épp ismereteinket. Ez a Szüzek hónapja: megismerni, analizálni és hasznosítani a jövőben, amit megtapasztaltunk. Ezt az energiát használhatjuk ki mi is, ebben a hónapban. Ehhez nyújt segítséget nekünk Hamaliel!

Köve: zöld smaragd és kék topáz
Színe: zöld a növekedésért, és kék a nyugalomért
Földjegy, uralkodó bolygólya a Merkúr
A Szüz jelmondata: Megértem és rendbe rakom!

Augusztusban koncentrálj azon feladataidra, melyek káoszt teremtenek a fejedben, a lelkedben, és így a környezetedben is. Dolgozz Hamaliel segítségével azokon a kérdéseken, melyek gátolnak életfeladatod véghez vitelében. Segítségével megtapasztalhatod azt az erőt, mely megerősíti hitedet az Univerzum jóságában és segítő szándékában, hogy sikerrel járj utadon. Most van itt az ideje annak, hogy rendet tégy a fejedben, tapasztalatokat szerezz, melyek megerősítik a hitedet, és arra sarkallnak, hogy ezt a belső fejlődést ki tud vetíteni az életed minden területére

Kérd és megadatik!

Hamalieltől kérhetsz segítséget, ha képtelen vagy más megvilágításból megvizsgálni egy problémát, mint a te megszokott földhöz ragadt nézeteid. Olykor bizony a megoldás nem annyira kézenfekvő, mint amennyire hatásos. Az Univerzum erői bizony megtréfálhatnak, de ilyenkor Hamaliel más szögből mutatja a kérdést, és megmutatkozik a problémára a legideálisabb válasz!

Atlantisz angyalai közül Hamaliel volt a kémiai- és vegyi folyamatok, vegyészettel kapcsolatos tevékenységek angyala, aki a termelésért volt felelős. Kérd az Ő erőit, hogy segítsen koncentrálni, figyelmedet az előtted álló feladatra összpontosítani, ha olyan kérdéssel kerülsz szembe, ami elsőre úgy tűnhet, meghaladja a tudásodat. Gyakorta a kérdés magában hordozza a választ, Ő rá fog világítani a helyes útra!


Sokunkat egész évben kísért a tavaszi fáradtság, úgy érezzük, a fejünk fölé tornyosulnak a tennivalók és sötét, fenyegető árnyakként kísértenek a megoldatlan vagy elodázott problémák. Hamaliel, ha kéred, kiterjeszti föléd védőszárnyait és meglátod, mik azok a dolgok, amik nem is lényegesek, sőt feleslegesen izgatod magad miattuk. Ugyanígy segít rendszerezni és sorba rakni azokat a dolgokat, amik így már sokkal kevésbé tűnnek megoldhatatlannak majd! Kérd és segít utat vágni a káoszon!

Hamaliel kérésedre abban is segít, hogy a rád nehezedő nyomáson felülkerekedve visszatérjen beléd az életerő, az energia a vitalitás. Kedvencei a smaragd, malachit vagy turmalin, topáz és a türkiz, melyeket, ha kéred, feltölt energiával, amit magaddal vihetsz és óvják lépteidet, megélesítik érzékszerveidet vagy segítenek könnyebben kapcsolatba kerülni másokkal. Ugyanilyen jó hatással vannak életünkre Hamaliel kedvenc színében pompázó zöld növényeink is, melyek jótékony vibrációja és aurája kellemes légkört teremtenek otthonodban.

Hamaliel, a szertartási mágia angyala, az őrangyalod

A közbeavatkozása segíthet abban, hogy kevesebbet spekulálj, és jobban higgy a nem látható dolgokban. Ha ez összekapcsolódik a gondolkodásmódoddal, akkor csodálatos kombinációt fog alkotni! Hamaliel a kapcsolatokért és a kommunikációért felelő angyal. Ha nehezen megy az ismerkedés, vagy bármilyen emberi kapcsolatoddal problémád adódik, akkor fordulj bátran Hamalielhez.

Augusztus tökéletes hónap arra, hogy, rendezd a párkapcsolatodban nyitva hagyott kérdéseket, és szorosabbra fűzd a számodra fontos kötelékeket. Hamaliel segítségével sokkal könnyebben ismerkedsz meg új emberekkel, akik akár a magánéletedben, akár a karrieredben sok jót hoznak magukkal Ha ezt az erőt kihasználod, újult erővel térhetsz vissza a munka és a család teremtette, ugyan feszültségekkel teli, mégis számodra oly nélkülözhetetlen világába.

Ne feledd: Amint megoldódott a problémád, állj meg egy percre és köszönd meg szíved minden melegével Hamaliel segítségét, közbenjárását!

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL