DIVAT

Fehérnemű trendek - push upra fel!

Szerző:
Szabó Anna
A női fegyvertár legütősebb kelléke a fehérnemű. Na de rosszul is elsülhet az a fegyver, ha nem túl előnyösen variálod őket, esetleg rossz fazont vagy méretet választasz. Szatén, csipke, pamut, csíkos, pöttyös, állatmintás, virágos, push up, tanga, francia bugyi, kényelmes, netán szexi - te melyiket választanád?

 

Romantikus virágos, és vadóc leopárd!

A nyár slágere továbbra is a virágminta marad, no meg a leopárd, a kígyó, vagy a tigris, amit bátran hordhatsz, ha igazi vadmacska akarsz lenni, ez majd tutira megőrjíti a pasidat. Testalkathoz választandó a fehérnemű is, így a nagy mintákat kerüld a bugyin mindenképpen, ha a mellrészen méretes a minta az akár még optikailag növelheti is a melleidet! Idén nagyon trendik az amerikai zászlós bugyik, és melltartók, ha igazi divatfan vagy, akkor biztosan a te fiókodban is lapul egy ilyen darab! Ajánlott minden nőnek beszerezni az alapdarabokat, mint az egyszerű fekete, fehér, csipkézett, barna, és egyéb alapszínekben felhalmozni, így mindig igazodhatsz a ruhádhoz a fehérneműddel!


Foto: New Yorker

Foto: Bravissimo

Színes fehérneműt hordj!

A fehérneműt szerencsés a ruhához választani – egy fehér felső alá nem illik fekete melltartót húzni -, de ha a hálószobára kell csak a fehérnemű, akkor választhatsz élénkebb színeket, mint utcára. Idén főként a francia bugyik kedveltebbek, és továbbra is a megszokott csini tangák. A legvadítóbb még mindig a szexi vörös, ezzel felkeltheted a pasid érdeklődését. A piroson kívül pedig a nyár üde színei ugyanúgy felbukkannak a melltartón, bugyikon, mint a kék, zöld, lila, sárga, mandarin. A melltartó fazonokat illetően pedig szerencsés a teltebb nőknek push up melltartókat választani, mert így elkerülheted a kínos lógó melleket. A bugyiknál - mint ahogy a melltartóknál sem mellékes - pedig a legfontosabb, hogy a méretet mindig gondosan válaszd ki, ne szorítson, ne lógjon rajtad.

Foto: New Yorker

Foto: Triumph

Foto: Felina

Foto: Woman’s Secret

Dögös darabok dögös nőknek!

Ha unod a szűzies fehér melltartókat, és a kislányos bugyikat, akkor itt az ideje, hogy beújíts, néhány dögösebb darabbal! Strasszokkal díszített alsóneműk, esetleg cuki masnikkal, fűző részekkel kombinált fehérnemű, vagy a vadító teljesen áttetsző darabok, csak a te merészségeden múlik, hogy mered-e hordani!

Foto: New Yorker

Foto: Woman’s Secret

Foto: Bravissimo

Foto: Intimissimi

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL