GASZTRO

Levendulás sárgabarackbatyuk

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

12 szem sárgabarack
4ek levendulaméz
8 szál virágzó levendula

 

Elkészítése:

1. Megmossuk és megszárítjuk a sárgabarackot. Kettévágjuk, és kiszedjük a magját.

2. Előmelegítjük a sütőt 180ºC-ra (6. fokozat).

3. Megmossuk a levendulát, 4 szálat félreteszünk díszítésnek, a többiről pedig leszedjük a virágokat.

4. Sütőpapírból kivágunk 4 db 30x30cm-es négyzetet. Mindegyikre ráteszünk 6 fél sárgabarackot, húsával lefelé. Ráöntjük a mézet, és megszórjuk levendulavirággal. Lezárjuk a csomagokat, tepsire tesszük, és 10 percig sütjük.

5. Langyosan, levendulaággal díszítve tálaljuk becsomagolva, hogy mindenki maga nyissa ki a batyuját.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL