GASZTRO

Sárgabarackos krém

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

600-700g sárgabarack
2,5dl sovány tej
2 rúd fahéj
2db nagy tojás
3ek fruktóz

Elkészítése:

1. Megmossuk és megszárítjuk a sárgabarackot. Kettévágjuk, kiszedjük a magját, majd szeletekre vágjuk.

2. A szeleteket csillag formában elrendezzük egy tapadásmentes bevonatú tepsin.

3. Előmelegítjük a sütőt 160°C-ra (5-6. fokozat gázsütőn).

4. Felforraljuk a tejet. Beletesszük a fahéjrudakat, 10 percig hagyjuk benne ázni.

5. Összekeverjük a tojást és a fruktózt.

6. Kiszedjük a fahéjrudakat, a forró tejet a tojásokra öntjük, és jól összekeverjük. A sárgabarackot beborítjuk ezzel a keverékkel.

7. 15 percig sütjük, majd kivesszük, és tálalás előtt 5 percig hagyjuk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL