DIVAT

Kerti parti női szemmel - avagy mit vegyek fel?

Szerző:
Szabó Anna
A forró nyári estéken mi sem lehet üdítőbb, mint a barátaiddal vagy a pasiddal egy hangulatos kerti parti. Nő lévén, ilyekor sem hanyagolhatod el a megjelenésed. Sortok, miniszoknyák, pólók, toppok, és különféle kiegészítők kombinációjából több szettnyi grillezős szerelésed állhat össze; megmutatjuk, hogyan!

 

Csak sort és top!

A legegyszerűbb lehet a nagyszerűbb, mint például a sort és top összeállítás. Fontos tényező, hogy egy kerti parti alkalmával lehet, hogy segítened kell a finomságok elkészítésében, így a legjobb, ha kényelmes ruhát húzol. Válassz egy magasított derekú gombokkal díszített fekete esetleg sötétkék sortot, és dobd fel egy színes – kék, zöld, sárga, esetleg pink - toppal, és viselj hozzá egy, a felső színével harmonizáló papucsot. Ha azonban ez az elegánsabb vonal nem tűnik praktikusnak, akkor a farmer sort ujjatlan felsővel is éppoly megkapó lehet. Ugye milyen egyszerű összeállítások?

Foto: New Yorker

Foto: La Pierre

Foto: Kristin Fashion

Foto: La Papaya

Foto: Mayo Chix

Foto: Bershka

Minik és pólók!

Egy jó kerti partihoz a feliratos, vagy mintás pólók is hozzátartoznak. Kötelező színesnek és figyelemfelkeltőnek lennie! A póló mellé, ha nem szereted a sortokat, akkor válassz farmer miniszoknyát, ezzel igazán laza és nőies leszel. Egy amerikai hotdog sütögetős estéhez pedig mi sem illik jobban, mint az amerikai zászlós póló farmer minivel! Ha elviselhetetlen a meleg és esetleg a kerti partit egy medence partján tartjátok, akkor a póló helyett felvehetsz egy virágmintás bikini felsőt is; elképesztően dögös leszel!

Foto: Mayo Chix

Foto: Bershka

Foto: Mango

Foto: Thomas Jeans

Egyéb kiegészítők

Egy grillezéshez nem kell sok kiegészítőt magadra aggatnod, hiszen a kényelmesség, és a praktikusság a cél – persze a divatosság mellett. Hordhatsz viszont kiegészítőként a karkötőt, kalapot, vagy esetleg a bolerót, ha hűvösebbre fordulna az este. A magas sarkú cipőket mindenképpen felejtsd el, helyette válassz szandált, vagy papucsot. A legfontosabb pedig, hogy csak olyan ruhát viselj, amiben magabiztosnak érzed magad, és nem utolsó sorban kényelmes is legyen, hogy bírd a strapát egész este!

Foto: H & M

Foto: Stradivarius

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL