DIVAT

Fesztiválozz trendin! - legyél te a divatdiktátor!

Szerző:
Szabó Anna
Meg van már a jegyed? Na és a ruhád? Ha fesztiválozol, akkor néhány alapszabályt be kell tartanod, ami a divatot illeti. Legyen egyedi, kényelmes, az időjáráshoz alkalmazkodó, jól szuperáljon, ha zuhog, vagy ha sárban kell dagonyázni. Pin up girl, hippi, vagy díva? Segítek dönteni!

 

Mint a hippik!

Fesztiválon minden belefér, előkerülhetnek az extrémebb ruhadarabok is, nem fog semmi furcsának tűnni! Szőnyegmintázatú maxiszoknyák, bőszárú lenge nadrágok, sortok, félvállas bő fazonú felsők, egy bőr övvel kiegészítve igazán hippis outfit! A stílus nagy előnye, hogy a lábbelit illetően hagyatkozhatsz a kényelemre; tornacipő, vagy szandál, bármelyik jól működhet a szetteddel. Ha nem félsz új mintákat, és színeket kipróbálni akkor ez a te stílusod!

Foto: New Yorker

Foto: Bon Prix

Foto: Tally Weijl

Foto: Pimkie

Foto: Pull and Bear

Foto: La Papaya Fashion

Foto: Magenta

Foto: Zara

Mint egy pin up girl!

Ez az évről-évre újra visszaköszönő klasszikus stílus az, amelyet egyszer minden nő magára szeretne ölteni. Szorosra húzott fűzők vagy míderek, kapri nadrágok, forró nadrágok, virágos minik és a káprázatos pöttyös, mintázott ruhák. Nőies idomokkal áldottak előnyben, hiszen a pin up stílus a csípő és a lábak – az úgynevezett homokóra alak - kiemelésére épül. A stílushoz legközelebb álló színek a piros, fekete, fehér, és a „cukorkaszínek”- kék, zöld, sárga. Természetesen a szetten kívül fontos a belőtt haj és cicásra húzott szem, hogy teljes legyen az összkép. Ha igazi egyéniség és főként egyediség szeretnél lenni – a sok ezret számláló tömeg között – akkor legjobb, ha a pin up mellett döntesz.

Foto: Bon Prix

Foto: Le Corset

Foto: Tally Weijl

Díva, az igazi nő

Minden körülmények között nőknek ajánlott a díva stílus, amely mini ruhákat követel magas sarkúval – bár a kényelem szempontjából kétséges – divatos kiegészítőkkel. Ha igazi díva akarsz lenni, akkor hordj leopárd mintás ruhákat, és vadító leszel! Bevethető néhány basic ruhadarab, az „egyszerű a nagyszerű” elvén, de hordhatsz extrémebb rucikat is. Idén nyáron a színek kavalkádja jelen van a kifutókon, az utcákon, a fesztiválokon meg pláne, úgyhogy ne bánj kesztyűs kézzel a feltűnő színek tekintetében. Trendi lehetsz a zölddel, sárgával, mandarinnal, kékkel, lilával, pinkkel, krémszínek – barack, nude - és különböző színek kombinációjával is. Csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy bevállalós!

Foto: Kristin Fashion

Foto: Magenta

Foto: Bon Prix

Foto: Zara

Csak kényelmesen és lengén!

Az is előfordulhat, hogy nem preferálod a túl gondolt, igényesen megszerkesztett szetteket akkor utolsó lehetőségként tudom ajánlani, a lengébb darabokat, mint a rövidnacit csőtoppal, esetleg egy szalmakalappal feldobva. Húzhatsz tunikát, aszimmetrikus szabású felsőket, minivel, vagy cicanadrággal, itt csak a színeket kell figyelembe venned. No meg a kiegészítőket, mert ha unalmasnak érzed az outfitedet, akkor egy nyaklánc, vagy egy táska sokat dobhat a külsődön.

Foto: Mayo Chix

Foto: Bon Prix

Foto: Stradivarius

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL