DIVAT

Maradj sportosan is nő!

Szerző:
Szabó Anna
Öltözz úgy, mint egy „hiphop dancer”, vagy egy „fitness lady”! Ha úgy érzed, hogy a rekkenő hőség és a nyárias légkör miatt nincs szükséged a bájaid hangsúlyozására, és félredobnád a feszes rucikat – amelyek olykor kényelmetlennek is bizonyulnak -, akkor íme néhány tipp, hogyan maradhatsz sportosan is trendi idén.

 

A „hiphop dancer”

A legfontosabb, hogy mindig kényelmesen öltözz, mi sem egyszerűbb ezt a szabadságot elérni a sportos cuccokkal. Buggyos nadrág, aminek az ülepe már a térded között lóg, minimale – semmi csillogás, semmi luxus - papucs, félvállas top, vagy csőtop, ez az alapja a sportos öltözékeknek 2012. nyarán. Fontos figyelembe venni, hogy ezeket a ruhadarabokat gondosan válogasd össze, úgy, hogy azok harmonizáljak egymással, hiszen nem az a cél, hogy bohócot csinálj magadból.

Foto: Mayo Chix

Foto: La Papaya Fashion

Foto: Magenta

Foto: New Yorker

A „fitness lady”

Ha távol áll tőled a buggyos nadrág és jobban szeretnéd az idomaidat kiemelni, akkor sportos és praktikus viselet lehet egy tornacipő cicanadrággal – léteznek sportos leggingsek is - és egy tunikával, vagy egy trikóval kombinálva – színekre ügyelj!- meglepően csábos eredményt hozhatsz, mellyel akár még futni is elindulhatsz! Tovább variálhatod ezt a kényelmes, nőies viseletet, ha a kánikula sem csillapodik. Ez esetben vedd elő a rövid nadrágokat, amelyeket feldobhatsz egy trendi toppal – pánt, avagy anélkül- így tutira jól érezed magad a bőrödben majd.

Foto: New Yorker

Foto: Mayo Chix

Overál, a nagy visszatérő

A legjobb, ha a női megérzéseidet követed, és az alapján választasz magadnak lazább ruhákat. Ha a jó női intuíciók mellé még divatérzék is társul, akkor biztosan képben vagy azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt években egyre trendibb darab lett az overál. E szó hallatán mindenki egy gyerekes kezes lábasra gondol, de erről szó sincs! Igazán dögös darabok, amelyek pamutból, vászonból, és farmerből is helyet foglalnak a boltok polcain. Egy jó papuccsal, vagy saruval párosítva remek nyári szettet kapsz, amellyel megőrzöd a nőiességed, és mindemellett sportos és laza maradsz!

Foto: New Yorker

Foto: La Papaya Fashion

Foto: Stradivarius

Foto: Sugarbird

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL