DIVAT

Irány a strand! - Strandos kiegészítők

Szerző:
Szabó Anna
Hivatalosan is itt a nyár, most már félre dobhatjuk a tavaszi holmikat. Meg van már a dögös bikinid, és alig várod, hogy villoghass benne a strandon, vagy a tengerparton? Íme, néhány fontos kiegészítő, ami nélkül nem indulhatsz el strandolni idén sem!

 

Ápol és eltakar – a kendők és a strandruhák

Nem vagy magabiztos a bikinidben, vagy a fürdőruhádban? Nincs probléma ez esetben sem, mert a strandkendők éppen erre – is - hivatottak, hogy takarjanak, így anélkül sétálhatsz a parton, hogy kényelmetlenül éreznéd magad. A kendők és strandruhák tekintetében idén jót tesz mindenképpen, ha színes darabokat választasz. Ezekre a darabokra is igaz, hogy biztosítaniuk kell egy hatásos megjelenést, éppúgy, mint az utcai szerelésedben. Krémszínű, almazöld, a barack, rózsaszín, és a „nude” – igazi fagyi színek. Egy áttetsző, laza szövésű darabban ötvözve, vagy színes, csíkozott, vagy kockázott „pokrócszerű”, esetleg a klasszikus leopárd mintás kendők, amelyek a női szépséget hangsúlyozzák - ezektől érezheted magad igazán dögösnek és légiesnek! A strandruha mellett pedig a praktikusság elve is szól, hiszen mi sem egyszerűbb, mint egy olyan tunika, amelyet csak ledobsz, és már vetheted is magad a habok közé, mindemellett szexinek is érezheted magad a miniruhádban a büfénél sorban állva!

Foto: New Yorker

Foto: Oysho

Foto: F & F

Foto: Tchibo

Foto: Magistral

Divathóbort és védelem – a napszemüvegek és kalapok

Ha nyár, akkor elengedhetetlen kellék a napszemüveg – az uv sugárzástól való védelem miatt sem utolsó szempont -, és ha a napszúrást is el szeretnéd kerülni, akkor egy csinos kalap megoldást nyújthat erre. Bézs, lila, piros, pink, türkiz, vagy kék napszemüveggel igazán trendi lehetsz idén nyáron! Az Olasz Riviérát idéző óriási szalmakalapok itthon is népszerűek lettek; a matróz feelinget eszünkbe juttató kék-fehér csíkos, vagy masnis szalmakalapokkal majd igazi dívaként hódítod a férfiszíveket!

Foto: New Yorker

Foto: F & F

Strandtáska és strandpapucs

Ha igazi Nő vagy, akkor tudod, hogy milyen bonyolult dolog táskát választani. A strandtáska miatt viszont nincs okod aggodalomra! Minél nagyobb annál jobb, mert úgy biztosan elfér a holmid benne. A vízhatlan raffia, és a mosható vászon a legjobb választás a vízpartra, ezeket pedig rengeteg változatban megtalálhatod a boltok polcain: csíkos, az idén nagyon divatos virágmintás, leopárd, vagy egyszínű és egyszerű darabok. A szalmakalaphoz remekül passzol, ha raffiából szőtt strandtáskát hordasz. Papucsot a legkönnyebben úgy választhatsz a fürdőruhádhoz, vagy bikinidhez, hogy színben harmonizáló, és fazonban is passzoló darabot keresel. Ha a szexi vonalat követed a bikiniddel, akkor nőiesebb papucsot válassz, ha azonban minimalista vagy, akkor a sportosabb, egyszerűbb darabokat részesítsd előnyben! Ne félj az üde színektől, pink, kék, vagy lila; a vidám színek biztosan feldobják majd a strandos szettedet, és minden férfi szem rád tapad!

Foto: New Yorker

Foto: Tchibo

Foto: F & F

Foto: Oysho

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL