GASZTRO

Cseresznyés finomságok

Szerző:
Szabó Anna
A szemet gyönyörködtető cseresznyefa virága már a múlté, de azonban ennek valahol örülni kell. Ugyanis a beérett gyümölcs önmagában is mesés ízorgiával ajándékoz meg, nemhogy a belőle készült finomságok.


Rendkívül kényes gyümölcs a cseresznye, így ha az igazán éretten szeretted, akkor még a vásárlás másnapján edd meg, vagy készíts belőle zamatos süteményt! De érdemes belőle sokat fogyasztanod, mivel víz- és hashajtó hatású, nagy kálium-, rost- és szorbittartalmának köszönhető. A cseresznyében A- és B3-vitamin is van, amelyek védik a kisebb vérereket, valamint kiváló társ ízületi gyulladások és reuma enyhítésére. Az idény elején akár méregtelenítésre is felhasználható!

 

Cseresznyés lepény »


***



Cseresznyés feketeerdő-torta »


 

***




Csokis cseresznyekocka »

 

***

 

Marcipános-cseresznyés sütemény »

 

Mákos-cseresznyés szelet »

 

Hedonista cseresznyés-tejszínhabos torta »

 

Cseresznyekocka »

 

Feketeerdő tekercs »

 

Habos cseresznyés csoda »

 

Cseresznyés Duna-szelet »

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL