DIVAT

Papucsparádé - fel a flipflopokat!

Szerző:
Szabó Anna
A nyári hőség közeledtével a boltok polcairól már leselkednek ránk a ragyogó lábbelik, a papucsok. Húzhatsz flipflopot, azaz „lábujjközöst” vagy simát; magasat, vagy alacsony talpút, egyszerűt vagy pompázatost, a lényeg, hogy trendi legyél idén is!

 

Kényelmes vagy csinos?

A lehető legszerencsésebb eset, ha mindkettő adva van. Kényelmes és csinos. Ilyen darabokat könnyen találhatunk a boltokban, nem kell tartani a feladattól, nem tű abban a bizonyos szénakazalban! Keresd meg az áhított fazonokat, majd ügyeljünk a minőségére, hogy bőrből készült legyen, ne legyenek rajta fémdíszítések, amelyek a lábfejet irritálhatnák, és a talpunknak is felüdülés legyen a lábbeli. Választhatod masnis designt, az elegáns kövekkel kirakottat, vagy a cuki rózsaszínt, csak találd meg önmagad!
Foto: La Papaya Fashion

Foto: Montonelli

Foto: Desigual

Foto: Deichmann

Foto: New Yorker

Anyagias kérdés

A nyári népviseletként évről-évre megújuló papucs elengedhetetlen minden nyáron. Ilyenkor válogathatsz különböző anyagokból, mint a műanyag – ez kevésbé ajánlott a kényelem szempontjából – gumi, parafa, bőr, műbőr, szivacs. Egy szetthez fontos, hogy milyen anyagú papucsot választasz, mert egy bőr papucs jól működik egy sikkes, elegáns szettel párosítva, mint a parafa alapanyagú a farmer anyagokkal, ezzel ellentétben lelombozó a szivacs papucs egy csinos ruhához! Mindemellett fontos megemlíteni a lábápolást, hiszen papucsban már mindenki által jól látható a kirepedezett sarok, vagy egy ápolatlan láb, amely aztán minden csak nem sikkes!

Mandarinnal hódíts!

A 2012-es év sláger színe kétségtelenül a mandarin, így az idén sok ilyen színű papuccsal találkozhatunk az utcán. Azonban nem kell elhanyagolni a feltűnő pinket, kéket, zöldet, vagy sárgát sem! A divatos szín mellett elengedhetetlen, hogy odafigyeljünk a papucs pántjainak elhelyezésére. Ha kényelmesnek találjuk a fllipflop papucsokat, akkor ezek között bőven találhatsz minden stílusban, például az idén nagyon menő amerikai zászlóval televarrt papucs, vagy a flitteres, vagy a fémcsatokkal teleszórt darabok, esetleg a csillogó díszelemekkel megspékelt, mint a kövek. De nem Nő, a Nő magas sarok nélkül! Ezek között is széles a skála, minden színben, formában, és luxussal ellátva találhatsz, csak a pénztárcád függvénye! Ne felejtsd el a fontos szabályt: lábbelit a kiegészítőkhöz igazítva válassz, így nem fogsz mellé!

Foto: Anula

Foto: Cafénoir

Foto: Mixershoes

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL