FÉSZEK

Pasztellmánia - Engedd, hogy betörjön otthonodba is!

Szerző:
Szabó Anna
Nem csupán a divat miatt szeretjük ezeket az árnyalatokat. A pasztell alkalmazása a lakásban egyszerre romantikus és barátságos hatást kelt. Természetesen a kombinációkra nem árt odafigyelni, hisz túlzásba vitten kifejezetten cukormázassá válhat.

 

Gyönyörűek ezek a színek, nemcsak a körmödön vagy szemeden, hanem a falon, de akár még a bútorok huzatában is csodásak.

Égkék, menta zöld és halvány rózsaszín… lehet, hogy szokatlan, de helyes árnyalatokkal tökéletes kombinációként működnek. A következő példák ihletadónak sem utolsóak, ha lakberendezésről vagy felújításról van szó.

Csajos szoba

A falszíne gyümölcsös rózsaszín, a kis fotel már barack, mindehhez társul a fehér ágy a pasztell díszpárnákkal. Jó is lenne egy ilyen szobában megpihenni!

 

Friss szellő

Most épp nem az ablakon beáradó friss légfuvallatra gondolunk, sokkal inkább a fal színének fantázianevére, ami találóan „Friss szellő”. Valóban élénkítően hat a szemnek, éppen ezért például mi hálószobába senkinek sem ajánlanánk, ellenben nappaliba tökéletes választás.

 

Mennyei élvezet

Égszínkék falak között, fehér bútorok között megpihenni – valóban élvezetes. Egy-egy sötétebb, robosztusabb bútordarabbal a szobabelső egész megjelenését karakteresebbé teheted. Mint ahogy a képen látható mahagóni asztallal is tették.

 

Lila szünet

Nekünk a képet nézegetve a levendula jutott először eszünkbe, szinte éreztük orrunkban az illatát… Talán ennél a növénynél kevés nyugtatóbb van, és ezt a színéről is elmondhatjuk. Kis játékosságot csempészhetsz te is, bármely szín kapcsán, ha sötétebb-világosabb árnyalatokat váltogatva geometriai formákat festesz a falak egyikére.

 

Karibi láz

Szinte életre kel ez a visszafogottan színezett szoba, pedig nem történt más mint a két favoritot a halvány rózsaszínt párosították a babakékkel. Mégis, az igazi karibi hangulatot a függönyök, terítők adják meg.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL