SZÓRAKOZÁS

5 nagyszerű film a kutyák szerelmeseinek - Közkívánatra!

Szerző:
Szabó Anna
Szerencsére mindig vannak újabb kutyás filmek, amiket ajánlani tudunk Nektek. Rafinált és szerethető főszereplők mindig akadnak, de külön öröm, ha csaholó négylábúakról van szó.

 

Ahogy azt már korábban is írtuk, bármi eladható egy cuki ebbel és/vagy kisgyerekkel. Bizony, mi sem vagyunk kivételek, a megunhatatlan kutyás filmek a mi szívünket is megdobogtatja. Ismét összeszedtük a négylábúakról szóló legjobb alkotásokból egy csokorra valót. Mi még nem unjuk az ebekről szóló sztorikat, talán azért, mert gyermeki lelkünknek kifejezetten jól esik örökérvényű értékeket bemutató filmet nézni.

 

Susi és Tekergő

A Disney mindig is jó volt abban, hogy összegyúrva a legszerethetőbb személyiségjegyeket igazán jó karaktereket gyártson. Ilyen volt a címben szereplő két kutyus is, akiknek spagettis összetalálkozása máig szerepel sokak „legromantikusabb jelenetek a filmtörténetben” listáján.

 

Marley meg én

Aki azt hiszi, egy újabb szirupos amerikai giccset takar a Marley meg én, és már megint biztosra mentek a gyerek-kutya párosítással, az nem téved ugyan nagyot, de ez még mindig a jobbak közül való darab. Kacagtató jelenetek között átérezheted, milyen, ha egy felcseperedő eb tükröt tart elénk gondoskodási képességeinkről.

 

Scooby-Doo

A Rejtély Rt. tagjainak történetei már rajzfilmként is feledhetetlenek voltak, hát még mozi-verzióban! Legalábbis számunkra. Természetesen a beszélő dán dog, az aki végül megmenti a szörny- és rémelhárításra szakosodott csapatot, és sokszor magát az emberiséget. Ha egyszerű kikapcsolódásra vágysz az egyik legjobb választás (akár a 310 részes sorozat egyik darabját választod, akár az egész estés mozit).

 

101 Kiskutya

A Női Gonosz prototípusának egyik legjobb megformálása kétségtelenül a 101 Kiskutyában volt. Persze bármilyen fifikás is volt Szörnyella, végül győzedelmeskedtek a jók felette, emberek és dalmaták egységesen.

 

Bobby, a hűséges terrier  

Még mindig az egyik legnépszerűbb kutyafajtát képviseli Bobby ebben a filmben, mégsem ez a fő indoka, hogy ajánljuk ezt a filmet. Egyszerűen fátyolos lesz a szemünk, amikor a pergő filmkockák megelevenítik a történetet. Valós történetet dolgoztak fel a filmben, Bobby 12 éven át kitartóan virrasztott gazdája sírjánál. A róla készült szobrot Edinburghben nézheted meg.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL