SZEX, SZERELEM

A női szexuális beteljesülés

Szerző:
Szabó Anna
Hogyan érhetik el a nők a lelki és a szexuális beteljesülést? Nagyon fontos kérdés ez, hiszen a női szexuális beteljesülés szükséges a szerelmi harmóniához, a teljes családi és társadalmi élethez. Sőt, ha nagyon komolyak akarunk lenni, akkor kijelenthetjük, hogy bolygónk jövője függhet ettől.

 

Öt tényező van, ami fontos ahhoz, hogy megértsük, mikor beszélhetünk női szexuális beteljesülésről.

1) Szexuális anatómia
2) Ciklus
3) Érzékek
4) Csakrák
5) Lelki képességek

A továbbiakban a vaginát jóni-nak fogjuk hívni – ez a tantrikus szó a női nemi szervre, azt jelenti „szent hely”. A pénisz pedig lingam, melynek jelentése „fényvessző”.


Egy kis szexuális anatómia

Tudtad?


• A klitorisznak 3-5000 idegvégződése van, mindegyik a szexuális örömöt szolgálja, és a test erogén zónáihoz kapcsolódnak.
• A klitorisz bőre – „kapucnija”- kapcsolódik magához a klitoriszhoz, mely a testben lakik, megnő és megkeményedik, amikor a nő szexuálisan felizgul. A „kapucni” szintén megnő és megkeményedik a nemi izgalom során.
• Orgazmus alatt az összehúzódások a jónin belül történnek, de az intenzitás különféle lehet, az izgalom fokától és a test felizgult állapotától függően. Ezt hívják teljes testorgazmusnak, a helyhez kötött, klitorisz orgazmussal ellentétben.
• Általában a nők minimum 20 percig tartó érzéki és szexuális stimulálást, „bemelegítést” igényelnek, hogy elérjék azt a küszöböt, ahonnan a szexuális orgazmus bekövetkezhet.
• A nők több orgazmus megtapasztalására alkalmasak (egyik orgazmus követi a másikat az extázis töretlen folyamában), úgy, mint a lánc-orgazmusnál (egyik orgazmus követi a másikat kicsi szünetekkel).
• Egy nő jónija nem túl érzékeny, míg nincs teljesen felizgatva. Ez azért van, mert ez a szülési csatorna, és ha olyan érzékeny lenne, mint a klitorisz, akkor bizony gyötrelmes kínokkal járna a szülés.
• Amikor egy nő teljesen fel van izgatva, a jóni hosszabb lesz és kitágul, hogy szeretője könnyen behatolhasson.
• A jóni flexibilis, a lingam méretéhez alkalmazkodik (mindkét partner anatómiai alkatához képes igazodni).
• A női vágy felkorbácsolása onnan ered, hogyan sajátította a szexuális örömszerzést. Legtöbb esetben a szexuális képessége attól függ, hogyan gyakorolta az önkielégítés általi orgazmust.
• Egy nő többszörös orgazmusra képes még 90 éves korában is és azon túl is.



A nők többsége félreértelmezi az orgazmus fogalmát


Ez azért van, mert van bennük egyfajta szégyenérzet, ugyanakkor egy rejtett szenvedély is, amit titkolnak partnerük előtt. Ékes példája ez annak, hogy a nők 50%-a miért tetteti az orgazmust. E miatt a szomorú helyzet miatt sok tényezőt lehet okolni. Talán az egyik legfontosabb, amit Freud tévesen állított, ss aminek nincs tudományos alapja: Megfigyelte, hogy kétfajta nő van, a gyermeteg és a felnőtt. Azt állította, hogy a gyermeteg nőnek klitorális izgatásra van szüksége az orgazmus érdekében, míg a felnőtt nőnek a behatolástól van orgazmusa. Még ma is nők milliói szenvednek szükségtelenül ettől a hibás állítástól.

Szakemberek klinikai tesztelésnek vetették alá ezt a megállapítást. Elektródákat kötöttek olyan nőkre, akik azt mondták, hogy az orgazmust behatolás által érték el, és a szexuális reakciójukat óvatosan megfigyelték, miközben közösültek. Minden esetben azt találták, hogy a nőknek a közösüléskor a lingam dörzsölte, stimulálta aktívan a csiklóját. Ezt később igazolták egy áttörő kutatással: három tényező – a csiklóizgatás, a keresztcsonti ideg, és a vaginális összehúzódás – elengedhetetlenek a női orgazmushoz.

Egy másik tényező, aminek nagyon fontos szerepe van: a nők egészen az 1900-as évek kezdetéig nem tudtak róla hogy képesek az orgazmusra. Úgy hitték, hogy az „eladósorban” lévő nők nem élvezik a szexet, egyszerűen csak belenyugodtak abba a ténybe, hogy feladatuk kimerül abban, hogy kielégítsék férjüket, vagy gyermeket szüljenek. Ezért sok nő hordozza magában azt az ősi hitet, hogy nincs joguk az élvezethez, és számukra a szex azt jelenti, hogy a partnerüket kielégítsék. Ezek a nők valószínűleg soha nem merik elmondani, hogy mit akarnak, mire van szükségük, mire vágynának az ágyban. Hatalmas probléma ez, melyet csak úgy lehet orvosolni, ha gyakorolják saját maguk kielégítését, közben felfedezik, hogy mit szeretnek, mi esik jól nekik, és ezt a felfedezést meg is osztják partnerükkel. Ha tehát te magad nem tudod, partnered sem fogja tudni, hogyan okozzon neked örömet.


Szexuális szempontból ez végzetes. A nők szexuális reagálása homlokegyenest ellentétes a férfiakéval. Ezért egészítjük ki egymást. Csak képzeld el két mágnes pozitív pólusait, amelyek közelednek egymáshoz, de valamiért nem tudnak. Energetikailag taszítják egymást. Azonban ha van egy fogadóképes pólusod, amely egy pozitív pólussal összejön, akkor bizony nagy szenvedéllyel ragadnak össze. Az ellentétek vonzzák egymást, ezt tudjuk mindannyian.


Ciklus


A nőiség ereje


A nők az élet árapályának őrzői, minden életciklusban. Ez azért van, mert a Holddal vagyunk összeköttetésben, valamint a méhünkben rejlő születéssel és halállal is. Amikor méhünkben hordozunk egy gyermeket, a terhesség végigmegy az evolúció minden aspektusán. Ez azt jelenti, hogy mi vagyunk az evolúció történelmének őrzői. Amikor nem vagyunk terhesek, és menstruációs ciklusban vagyunk, minden hónapban teremtünk és rombolunk. A méh tartalma kiürül a menstruációval, hormonszintünk visszaesik, és mi átélünk egy kicsike halált. Amikor elkezdjük felébreszteni magunkban a női lét hihetetlen erejét, és ezt természetes vágyunkhoz, a gondoskodáshoz és a szerelemhez kapcsoljuk, természetes módon válunk az élet őrzőivé, annak minden aspektusában. Amikor a nő nincs tudatában női erejének, mely a méhében rejlik, ezzel egyidejűleg tagadja extázisra való képességét is.

Sok nő úgy gondolja, hogy ha teljesen kiéli orgazmus-képességét, ez megrémíti a pasiját. Ezért visszatartják, nem akarják veszélyeztetni kapcsolatukat. Teljes orgazmus-képességünk intim módon ahhoz a tényhez kapcsolódik, hogy hogyan viszonylunk a méhünkhöz, az életciklusunkkal és a havi menstruációs ciklusunkkal. A legmélyebb orgazmus akkor jön elő, amikor a méh energetikai szinten nyitva van és a nő szenvedélyes a szerelemben. Ezt úgy tudjuk elősegíteni, hogy meg tanulunk lélegezni és hangokat hallatni szexuális aktus közben.

Ismerd meg hasadat, a méhedet, és szeresd a menstruációdat


Vezess naplót a ciklusodról és jegyezd le, hogyan érzed magad szexuálisan és érzelmileg a különböző fázisok alatt. Meglátod, egy hónap múlva sokkal okosabb leszel, és megérted mindazt, amiről ez a cikk szól.



Az érzékszervek irányultsága


Ahhoz, hogy nőként szexuálisan feltöltődj, tiszteld azt a tényt, hogy általában az érzékszerveink által nyílunk meg. Szükségünk van érintésre, kényeztetésre, érzelmi biztonságra és mindenféle érzésre. Természetesen a nők igen fejlettek vizuálisan, hallásilag, és szaglószervileg is, de ha szexuális kontaktusba akarunk kerülni, szükségünk van az érzelmeinkre is. A szexuális játék alatt, amikor a nő méhközpontja kinyílik, hajlamos lehet nevetni, vagy sírni. Ez a jele annak, hogy a jónija nyitva van, és kész a behatolásra. Ezt könnyen tesztelhetjük: ha a partnered ráhelyezi ellazított kezeit hasadra, a méh központja fölé, és erőteljesen koncentrál, 5-10 percen belül, sírni vagy nevetni fogsz - ez a jele annak, hogy jól minden működik


Csakra irányultság


A hét fő csakra óriási szerepet játszik a szexuális aktus során is. Egyszóval, a csakrák a test energetikai központjai, melyek tükrözik a kozmikus princípiumokat és minden embert támogatnak abban, hogy teljes „szivárvány-spektrum” legyen, a fehér fénybe beleolvadva. Minden csakrának van egy férfias, vagyis pozitív aspektusa, vagy egy nőies fogadó aspektusa. A férfi és női estben a csakrák egymást kiegészítő ellentétek. Ez azt jelenti, hogy minden egyes csakrában érezni fogod az orgazmust. A női és a férfi csakrák összepasszolnak, mint a zár és a kulcs, mint egymást kiegészítő ellentétek.

A férfiakban az első csakra pozitív és kimenő, míg a nőkben fogékony, fogadóképes.A második csakra a nőknél inkább kimenő, míg a férfiaknál fogékonyabb. A harmadik csakra a férfinál kimenő és a nőnél fogékony. A negyedik csakra a nőnél kimenő, és a férfinál fogékony. Az ötödik csakránál a férfi a kimenő és a nő a fogékony. A hatodik csakránál a nő a kimenő és a férfi a fogékony. A hetedik csakrában a férfi és a nő egyesül a kettősségen túl.



Nagyon fontos kulcs a nők számára, hogy szexuálisan teljesen fel legyenek töltve, hogy felélénkítsék csakrarendszerük pozitív pólusait. Birtokolnod és ünnepelned kell a méhközpontodat a negyedik csakrádban (szívcsakra). Nyílj ki, és használd az intuíciódat.

Ápolnod kell a feltétlen szerelemre való kapacitásodat a negyedik csakrában, majd nyisd ki, és használd az intuíciódat, a hatodik csakránál (harmadik szem) is. Amikor ez történik, automatikusan megnyílsz szerelmed fogékony csakrája számára, és úgy fogja érezni, hogy teljesen be tudod őt fogadni. Amikor felébreszted a pozitív csakráid erejét és képességeit, ragyogni fogsz és kész vagy rá, hogy magadba fogadd a férfi ajándékát.


Spirituális képesség


Mivel a nő birtokolja az élet méhét, ő a világ életadója és spirituális anyja. Ha gyenge, és nincs tudatában a saját extázisának, életet ad egy olyan világnak, mely összeomlott nőiességen és agresszív férfiasságon alapul, ahogy manapság is van. Ezt a szituációt gyorsan meg tudjuk változtatni, ha a nők világszerte kinyílnak és kisugározzák saját isteni mivoltukat és hatalmukat.

űKétszer történt meg a történelemben, hogy két harcoló törzs szinte pillanatnyi békét kötött, amikor női tagjaik összefogtak és megtagadták a szexet a férfiakkal, míg a háborúnak vége nem lett, és békeszerződést kötöttek. A nők hatalma ama képességükben rejlik, hogy ők legyenek a szerelem és a szeretet, és szerelmet, szeretetet sugározzanak az élet minden aspektusába.

Orgazmus közben a tudósok elektródákat raktak a nők fejére és felfedezték, hogy olyankor a nők agya kompletten kikapcsol. Ez egy nagyra becsült lelki állapot, mivel ez a múlt és a jövő fölé visz, a jelen pillanatába. Amikor egy nőnek orgazmusa van, ezt az állapotot könnyen fel tudja használni a belépéshez, ezt Mahamudrának hívjuk, ami azt a nagy gesztust jelenti, mely az orgazmuson kívül keletkezik az Univerzummal együtt. Egy nő orgazmusa olyan erős és teljes testre kiterjedő, hogy elhajtja őt a Samadhiba (egyetemes tudatosság). Ismervén az extázis képességét, meg akarja áldani az egész világot. Rajongója lesz az életnek.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL