DIVAT

Kiegészítők idén nyárra

Szerző:
Szabó Anna
Egy klassz cipő, egy menő táska, egy szuper napszemüveg és egy dögös öv.. Ezek az idei nyár kiegészítői.

 

De lássuk milyen is az idei divat!

 

A cipők

A cipők fontosak! Telitalp, kockasarok. Mind egy-egy kinyilatkoztatás, ez vagyok én! És még jól is néznek ki. Ne félj tarkabarkát, sokmintásat választani. A telitalpú, raffiával bevont sarkú szandálok is erős színekben mutatnak a legjobban.

De vegyél egy pár „édes” lapos sarkút is. Olyan matrózosat, jó lesz az egy könnyű fehér nadrággal, vagy akár sorttal is.

 

A táska

Gondolj egy nagyot! Aztán még duplázd meg. Az a lényeg, minden beleférjen.  (vagy legalábbis úgy nézzen ki, mintha…) Ha mégse akarsz ilyen hatalmasat, akkor legyen rajta rengeteg részlet. Zseb, cipzár, stb.

 

 

 

 

 

 

A napszemüveg

Eszedbe se jusson pilótafazont venni! Színátmenetes lencse, hatalmas keret, a hetvenes évek színei, ámbra, barna, olajzöld, ezek a menők.

 

Az öv

Fújd ki a levegőt, és fűzd be magad. Széles övek kellenek az idén – úgy, mint már tavaly is – rengeteg érdekes részlettel és jól meghúzva

derékban. Arany, vörös, és hogy menjen a lapos cipődhöz, fonott, kék-fehér.

 

Ékszerek

Csendes volt a tél, de most aztán…Ugyan volna okunk nem sok smukkot hordani, mert az övünk, cipőnk, táskánk is jól föl van díszítve, a többsoros hosszú láncok, ízlésesen aranyból vagy valami természetes anyagból jól mutatnak a ropogós fehér ingen, vagy egy sima ruhácskán.

Az afrikai (hatású) fából faragott karperecek, a nagy szemű gyöngyök, a teknőchéj kiegészítők egy városba való sorttal, fehér inggel, vászonzakóval szafari hangulatot tudnak varázsolni.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL