Milyen a jó nyári kismama ruha?

 

A jó kismama ruha nem nyom, csíp, szúr, szorít. Nem neylonos, nem füllesztő, nem kellemetlen a viselete. No és persze azért az sem baj, ha előnyös és nem ódivatú. Szerencsére ma már ez nem olyan nagy probléma, mint mondjuk tíz évvel ezelőtt…

Pintácsi Viki, a Mammystic kismama ruházati kollekció megálmodója, második gyermekét, a ma már tíz éves Viktort várta 2001 őszén, amikor úgy döntött: itt valamit tenni kell! A választék akkor még jóval kisebb volt, mint manapság, és mivel nem igen volt szoros a konkurencia-harc, így az árak sem voltak kedvezőek.

- Úgy döntöttem, létrehozok egy saját pocakos kollekciót, amiben lesznek nagy méretek is! Én minden várandósságom során többtíz kilót híztam, ezért nagyon együtt tudtam érezni a molett kismamákkal, cseppet sem voltam trendy pocakos. A célom az volt, hogy létrehozzak egy olyan kollekciót, amely divatos, abszolút trendy, de van belőle méretválaszték és persze megfizethető! Ez úgy gondolom, sikerült is és az elmúlt tíz év minket igazolt!

- Milyen tanácsokat adnál a várandósságukat nagyrészt nyáron megélő kismamáknak?
- Mindenekelőtt azt gondolom, a jó kismamaruhában érezze jól magát a pocakos! Ez a legfontosabb! A ruhás kismamák lehet, hogy megússzák kismama ruha vásárlás nélkül, mert egyes lezser, vékony ruhácskák megfelelőek a kismamák számára is.

Figyelni kell azonban arra, hogy amikor már nagy a pocak, akkor a klasszikus – nem kismama - ruha eleje felkap és sokkal feljebb lesz, mint a háta, ez elég furcsán mutat. Így aztán érdemes egy kismama ruhácskába beruházni, ha egy –egy alkalommal igazán csinosak szeretnénk lenni. Ugyanez igaz a felsőkre is, mert bár divat manapság a kismama fazonú, mell alatt húzott felső, ezeknek sincsen hosszabbra szabva az eleje, hogy felvegye a pocakot.

Elég ízléstelen, amikor egy ilyen hagyományos felső alól elöl kikandikál a kismama naci pamut betétje… Érdemes egy-két kismama felsőbe és ruhácskába beinvesztálni, mert utólag az elejéből akár le is lehet csípni egy kicsit, s így nem kell megválni tőle a csodás pocakos időszak után sem. A nadrágosoknak vagy szoknyásoknak pedig mindenképpen tudom ajánlani a pamutbetétes vagy más speciális módon „kismamásított” modelleket, mert egy csípőnadrág vagy szoknya semmiképpen nem kényelmes megoldás úgy a negyedik hónaptól, de lehet, hogy már hamarabb kellemetlen viselet lesz.

- Mit kínál a Mammystic kollekció a kismamáknak?
- Kollekciónk igyekszik a mai modern kismamát kiszolgálni és a szükséges, széles választékot biztosítani a pocakosoknak. Nadrágjaink nagyon kényelmesek és már a második hónaptól viselhetőek. Egyes modellek akár a várandósság után is hordhatóak. A kollekció darabjai pedig nagyon jól és praktikusan variálhatóak egymással.

Info:
www.kismamaruha.hu
info@kismamaruha.hu
Mintabolt: Budapest, VIII. József krt. 9.,
Telefon: 06/70/382-1271

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL