Utazz gyermekeddel az örök nyár szigetére!

 

Aquaworld - Az örök nyár "szigete"

Nem kell ahhoz a trópusokra utaznunk, hogy egy felejthetetlen nyaralásban legyen részünk. Mindezt átélhetjük Budapesten is, a Megyeri híd lábánál az M0-ás autópálya mellett. A Ramada Resort – Aquaworld Budapest Közép-Európa legnagyobb fedett vízi élményparkja ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és ami a legjobb; a jó idő egész évben garantált!


És miért ajánljuk a gyermekes családoknak?

Mert mi a nagyokra és kicsikre is egyaránt gondoltunk. A legkisebbek a gyermekmedencében pancsolhatnak, csúszdázhatnak. A pici babák és szüleik kényelmét pelenkázó, etetőszék, gyermekmosdó, járóka valamint vízi és szárazföldi játékok is szolgálják.

A kicsivel nagyobbak kedvük szerint úszkálhatnak, labdázhatnak vagy csúszdázhatnak a 11 óriás csúszda valamelyikén vagy kipróbálhatják a búvárkodást és a vízen járó labdát. De van babaúszás és úszásoktatás is, és ha már lila a száj, szárazföldi élményként egy hatalmas játszóbirodalom, a Bongo Kids Club várja a csemetéket, ahol szakképzett gyermekcsőszök szórakoztatják a lurkókat, amíg a szüleik egy kicsit lazítanak a wellness világban.

 

A hely, ahol a nyár soha nem ér véget!
Pihenjen és frissüljön fel nálunk!
Garantált jó idővel és felhőtlen szórakozással várjuk egész évben!

További információ és foglalás:

Ramada Resort – Aquaworld Budapest
C|A 1044 Budapest, Íves út 16. | T|P 06 1 2313 600 | F 06 1 2313 619 | E reservation@aqua-world.hu
www.ramadaresortbudapest.hu | www.aqua-world.hu


A kérdőívben található válaszért kattints ide, like-old az oldalt, amellyel még inkább növeled nyerési esélyeidet:

https://www.facebook.com/Oriental.Spa



Játssz velünk az Elixír Online és a Női Portál közös játékán, és nyerd meg a két darab 10 alkalmas Oriental Spa utalvány egyikét!

Mit kell tenned, hogy tiéd lehessen
az 1-1 db 10 alkalmas utalvány az Oriental Spa-ba?

 
1. Olvasd el az Oriental Spa bemutatkozóját fent, lájkold az oldalukat és válaszolj a kérdőívünk első kérdésére! Tovább a kérdőívhez >>

2. Olvasd el a 10 napfényes tipp című cikket az ElixirOnline.hu oldalán, és válaszolj a cikk alatt található 2. kérdésre helyesen!
Kattints ide a cikk olvasásához! >>


3. Olvasd el a lenti cikkünket, és válaszolj harmadik kérdésünkre.
Tovább a kérdőívhez >>

 

Hogy a gyerekek öröme is meg legyen

Ha a gyerekeid már elég nagyok, hadd hozzanak magukkal saját kis bőröndöt. Húzósat. Csak pár dolgot kell belerakni, mondjuk a macit, a játékokat, könyveket. A legtöbb gyerek komolyan veszi ilyenkor magát, a kis csomagja az ő felelőssége, és ez jól le is köti az utazás során.


A napvédő krém ne maradjon otthon

Valami könnyen felkenhető napvédőt csomagolj. Ki tudja miért, a gyerekekből a napolajos hajcihő mindig a legrosszabbat hozza ki, úgyhogy inkább valami sprayt vagy kendőt válassz, annak a felkenése inkább tűnik játéknak, mint „gyógyszerezésnek”. És mindig jó magas napvédő faktorút, nehogy égjenek.


És a napellenzők

A sapka a nap ellen kötelező. Lehetőleg hátul lelógóval, hogy a tarkójukat is védje, és mindenféleképpen sildes!!! A napszemüveg is ugyanilyen fontos, olyan, amibe oldalról se süt be a nap. Legyen tartalék is, mert könnyen törik, könnyen leveszik. Ezzel együtt, ne spórolj, mindenféleképpen olyan legyen az a napszemüveg, ami tényleg véd is.


És a vizes játékok

A felfújható kismedencét könnyű mindenhova magatokkal vinni, remek játék, még ha nincs is olyan jó idő, hatalmas kánikulában meg egyenesen életmentő lehet, ha víz alá tudod dugni akárhol a csemetéket.

Ne pakolj túl sok játékot, frizbit, labdát, tollast fillérekért kapsz a parton.

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL