Nyerj egy Femibion Vas exkluzív női csomagot!

 

Vaspótlás könnyedén

A vas szervezetben betöltött élettani hatása felbecsülhetetlen értékű, a vérképzéshez és a szervezet oxigénellátásához nélkülözhetetlen nyomelem. Hiánya állandó fáradtságot, levertséget okoz, romlik a teljesítőképesség, fokozottan fogékonnyá tesz a fertőzésekkel szemben. További jellemző tünetek lehetnek még az étvágytalanság, a szédülés, a szájzug berepedezése, a hajhullás, a sápadtság és a töredező köröm. A nőknek életük során többször is szükségük van fokozott mennyiségű vasra, mivel olykor – például fokozott fizikai igénybevétel alkalmával, erős menstruáció alatt vagy a várandóság és a szoptatás időszakában, valamint változókorban – vaskészletük kiürülhet, és gyakran vashiány is kialakulhat.

Terhesség idején megduplázódik a szervezet vasszükséglete, hiszen megnő a keringő vér mennyisége, emellett még a fejlődő magzat tápanyagforrásáról is gondoskodni kell. A vas nélkülözhetetlen a baba növekedéséhez, akinek vasraktárait is fel kell tölteni a születése utánra. A szoptatás időszakában szintén nagyobb mennyiségű vasra van szükség, mivel az anya szervezete a vasat elsősorban az anyatej előállításához használja fel, és ő maga csak a „maradékból” gazdálkodhat.

Az aktív élethez és az egészséges babához tehát szükség van vaspótlásra, melyre egyszerű és nagyszerű megoldás lehet a femibion Vas.

A femibion Vas egy speciális, jól tolerált vasformát, FerrochelTM – t tartalmaz. Folyamatos szedésével könnyedén, egyénre szabottan pótolható a szervezet számára oly fontos vas.
Hogy újra aktív életet élhessünk!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Étrend-kiegészítő - Egy kapszula 14 mg vasat tartalmaz, amely megfelel az ajánlott napi beviteli érték (RDA) 100%-ának.


Vegyél részt a Női Portál és a Családinet közös nyereményjátékában, és legyél Te a hat szerencsés egyike, aki megnyeri a 3 db, egyenként 15.000 Ft értékű FEMIBION VAS női csomag egyikét, melynek tartalma egy hónapra elegendő femibion Vas kapszula, egy klassz törölköző szett és egy a tavaszi kirándulásokhoz kiváló, trendi hátizsák. (Az ajándékok képe illusztráció!)

 
1. Olvasd el a fenti cikket és válaszolj, és válaszolj az 1. kérdésre helyesen! Tovább a kérdőívhez >>

2. Olvasd el a Családinet.hu cikkét és válaszolj a 2. kérdésre helyesen! Kattints ide a cikk olvasásához! >>

3. Olvasd el a Női Portál Mit mesél rólad a tested című cikkét, és válaszolj a kérdőív 3. kérdésére! Tovább a cikkhez >>







 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL