Tavasz a Monsoonban

 

Az alap: a sokszínűség. A pilates és body art órák mellett szinte az összes jógatípus megtalálható a Monsoonban. Mindenki megtalálja a magának megfelelő órát, hangulattól függően van lehetőség kipróbálni egy-egy új jóga típust. Ezt segíti az először itt járó vendégeknek ajánlott ún. első regisztráció, mellyel mindössze 2200 Ft-ért 5 napon át korlátlanul látogathatók az órák.

Szerencsére egyre többen vannak, akik családi programként gondolnak a jógázásra. A hölgyek nagyon sok mindenre nyitottak, a férfiak érdekes módon a kemény, de nyugodt, szellemi kikapcsolódásra is alkalmas hatha jógát preferálják, a gyerekeket pedig gyerekjógára vagy a vasárnapi családi jógára is lehet hozni.

A jóga és pilates órák mellett több kiegészítő szolgáltatás helyet kapott a test és a lélek kényeztetésére. Masszázsok, infraszauna, számos speciális tanfolyam szerepel a kínálatban.

Tél vége felé közeledve mindenki szükségét érzi a méregtelenítésnek, ezért a böjti időszakot kihasználva tudatosan kell felépíteni a hétköznapokat. A mozgás mellett a megfelelő táplálkozásra is figyelni kell. A megújult Monsoonban sok bíztatást és szakmai segítséget kapnak a vendégek. Olyan emberek között, akik hasonlóan gondolkodnak az egészségről és a megfelelő életmódról, sokkal könnyebb tudatosan élni. Rövid időn belül megfigyelhetőek a változások, melyek kézzelfogható valósággá válnak. A jógán keresztül sokkal tudatosabbá válunk, hétköznapjainkban könnyebben alkalmazkodunk a körülményekhez.  

Kismama jóga Khusnullina Reginával

Lehet-e csodálatosabb élmény egy nő életében, mint egy kisbaba születése? A jóga segítségével tökéletes harmóniában lehet felkészülni nemcsak testileg, hanem lelkileg is erre a meghitt eseményre. Távol-keleti és más természeti népek technikáiból származó módszer, mely a várandósság során felmerülő akadályok elhárításához, valamint a szüléshez nyújt segítséget. Füröszd meg magad és születendő kisbabád az éltető energiában.

***

Játssz velünk és nyerd meg
a négy darab négy alkalmas 90 perces bérlet egyikét!
Tovább a kérdőívhez >>

***

Monsoon Yoga & Pilates
1026, Budapest, Pasaréti út 49.
Telefon: 200-7532, 06 20 484 0903
www.monsoonyoga.hu

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL