DIVAT

Kiegészülve a kiegészítőkkel - a Női kellékek

Szerző:
Szabó Anna
A Nő éppen azért Nő, mert figyel a részletekre, az összhangra, és ez fontos egy szett összeállításakor is. A kiegészítőkkel, mint a táskákkal, övekkel, ékszerekkel, sálakkal izgalmasabbá tehetünk bármilyen ruhát. A boltok polcain megtalálod ezeket a kincseket, csak ízléssel nyúlj hozzájuk. Íme, egy kis útbaigazítás!

 

Táskák, amelyekben soha sem találunk meg semmit!

A nagy batyuk tündöklő csillaga már leáldozóban van, ezeket felváltják a kis táskák, amiben csak tényleg a legszükségesebb dolgok férnek el, a nőiség kellékeiből legfeljebb egy szájfény. A kárpitra emlékeztető minták helyett idén a színek dominanciája; az állat, és virág mintázatok a trendik. Párduc az örök, minden Nőből kihozza a dögöt. A mintázatok mellett formák – például rózsák- is díszítik a műbőrből, vagy vászonból készült táskákat. Na meg persze cipzár cipzár hátán, 2012-ben ez elengedhetetlen.

Foto: New Yorker

Foto: Maniaxtreme

Foto: Mayo Chix

Öveket bekapcsolni!

Nemcsak praktikus egy öv, ha éppen a nadrágunkból kifogytunk, hanem fontos tartozéka is a szettünknek. Főként fontos szerepet játszik az öltözködésben, amióta divatosak a bővebb szabású ruhák; a mell rész alatt egy övvel összefogva egy kis nőiességet csempészhetünk a megjelenésünkbe. Előnytelen alakkal rendelkezőknek pedig a mentsvár, elterelhető egy jól elhelyezett övvel a figyelem a problémás derékról. Évek óta már a széles mintázott övek a trendik, idén sincs ez másképp. Egy hozzád passzoló öv öltöztet! Fontos, hogy a színek harmonizáljanak, vagy egy nagy kontraszt felállításával kiemeljen. (Például egy fekete ruhához egy fehér masnis öv.)

Foto: Mayo Chix

Foo: Kristin Fashion

Foto: New Yorker

Ragyogj a legtrendibb ékszerekkel!

A szép idő kijöttével úgy érezzük, hogy soha sem elég a csillogásból. Egy adott összeállításhoz hasonló stílusú ékszert válassz. Figyelj oda a formákra és színekre, könnyen zavaros lehet az öltözéked, ha egy túl elegáns ékszert húzol egy hétköznapi szereléshez. Hosszú láncok trendi medálokkal – amit csak a képzeleted elbír – ez semmiképpen sem lehet melléfogás.

A megunhatatlan sálak

Télen melegít, nyáron divatos kellék. Színes, kockás – ezek is különbözők lehetnek-, növény vagy állatmintás, mindegy, mert egy nem túl kombinált cuccot nagyon fel tud dobni. Azonban néha a kevesebb több, nem muszáj mintás kendőt választanod, hatásos az egyszínű kendő is a válladra terítve, ha rosszabbra fordul az idő. A legfontosabb, hogy ne hagyd figyelmen kívül a stílusodat, ne próbálj más lenni, amikor egy agyon cicomázott kendőt megveszel; csak önmagad légy, ez a magabiztosság pedig meghozza majd biztosan a várt hatást.

Foto: New Yorker

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL